Entertainment

Drake denkt dat Kendrick Lamar geen antwoord heeft op zijn disstrack

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Drake denkt dat Kendrick Lamar geen antwoord heeft op zijn disstrack

De beef tussen Kendrick Lamar en Drake is verre van voorbij. Zo blijkt maar weer uit een reactie van Drake onder een Instagrampost van DJ Akademiks. Onder de post claimde Drake dat zijn grote rivaal geen antwoord heeft op zijn disstrack Push Ups.

"Magnetronmaaltijden"

Radio-host DJ Hed zei gisteren op X dat Drake meer dan tien jaar de tijd heeft genomen om te reageren op sneren van Kendrick Lamar. "Hij heeft ook nooit officieel zijn 'respons' geclaimd. Nu probeert hij ook nog Ant (de manager van Kendrick Lamar, red.) uit te dagen in een poging om een reactie uit te lokken." Hed vervolgt: "Als je van magnetronmaatlijden houdt, moet je dat helemaal zelf weten. Wij prefereren hier gekookte maaltijden."

DJ Akademiks besloot de tweets van DJ Hed te posten op Instagram. Niet lang daarna reageerde Drake onder de post. "Gebruik mij als een 'ze hebben niks om te droppen'-knop", dropte de Canadees in de comments.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Like That

Kendrick Lamar haalde eind maart genadeloos uit naar Drake op het nummer Like That. Op de track bekritiseert Kendrick de samenwerking tussen Drake en J. Cole op First Person Shooter en plaatste hij zichzelf boven hen.

Push Ups

Afgelopen weekend lekte er een tegenreactie, genaamd Push Ups, van Drake waarin hij uithaalt naar Kendrick Lamar. Op de disstrack maakt hij grappen over Kendricks lengte en zegt hij dat Kendrick wordt gedwongen om samen te werken met popsterren zoals Taylor Swift en Maroon 5 vanwege zijn platencontract. Hoewel fans dachten de line "drop and give me 50" ging over push-ups, heeft het een iets diepere betekenis. Drake beweert namelijk dat Kendricks voormalige labelbaas, Anthony 'Top' Tiffith van TDE, maar liefst 50 procent van zijn royalty's krijgt. Ook zegt hij dat artiesten zoals SZA, Travis Scott en 21 Savage succesvoller zijn dan Kendrick en eerder in de 'big three'-conversatie passen. Verder reageert hij op de line van Kendrick waarin hij zegt dat Prince langer leefde van Michael Jackson. Drake rapt: "What's a prince to a king, he a son n*gga." Hoewel de line best simpel lijkt, heeft het een dubbele betekenis: de zoon van Michael Jackson heet namelijk Prince Jackson.

Ster advertentie
Ster advertentie