Music

'Drake komt binnenkort met 'allesverwoestende' disstrack tegen Kendrick Lamar'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Drake komt binnenkort met 'allesverwoestende' disstrack tegen Kendrick Lamar'

De beef tussen Kendrick Lamar en Drake is inmiddels ruim twee weken het gesprek van de dag onder hiphopfans. Hoewel Kendrick momenteel succes geniet met zijn feature op Futures single Like That, waarop hij de Canadese rapper disst, laat een respons van Drake nog altijd op zich wachten. Als we Joe Budden mogen geloven, gaat dat zeer binnenkort veranderen, want de '6 God' heeft een 'allesverwoestende' disstrack klaarstaan voor Kendrick.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Escalatie

In de nieuwste aflevering van The Joe Budden Podcast vertelt Budden dat hij van bronnen dichtbij Kendrick Lamar en Drake heeft vernomen dat de beef tussen de twee gaat escaleren. Volgens de podcast-host deed J. Cole er dan ook goed aan om zijn excuses aan Kendrick Lamar aan te bieden na zijn disstrack 7 Minute Drill. "Er komt iets aan. Ik denk dat J. Cole dat weet van Kendrick, Drake of van allebei. Het was tijd om de handdoek in de ring te gooien voor hem, want we zitten niet meer in de eerste ronde."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Twee disstracks

Volgens Budden heeft niet alleen Drake een disstrack opgenomen, maar komt ook Kendrick Lamar met een nieuwe disstrack. Van wat hij heeft begrepen zijn beide disstracks "allesverwoestend". "Ik hoor dit van mensen die kunnen rappen. Dus ik wil hier zeggen dat de tijd van speculatie voorbij is. De tijd van discussiëren is voorbij."

Wie Joe Budden al langer volgt, weet dat hij geen fan is van Drake. Desondanks zegt de voormalige rapper dat de disstrack van Drake zich kan meten die van Kendrick Lamar. "Ik heb het al in een aantal afleveringen gezegd dat ik niets van Drake heb gehoord waarvan ik zo enthousiast wordt dat ik denk: hij heeft het in zich om het op te nemen tegen Kendrick Lamar." Volgens Budden zal Drakes aankomende disstrack daar verandering in brengen.

Like That

Kendrick Lamar haalde eind maart genadeloos uit naar Drake op het nummer Like That. Op de track bekritiseert Kendrick de samenwerking tussen Drake en J. Cole op First Person Shooter en plaatste hij zichzelf boven hen. Hoewel veel hiphopfans blij waren dat J. Cole had gereageerd, zijn mensen nog steeds erg benieuwd of Drake met een diss gaat komen. De Canadese rapper heeft tot op heden geen muzikale reactie gegeven.

Ster advertentie
Ster advertentie