Entertainment

Rick Ross tegen Drake: "Geef gewoon toe dat je een BBL hebt gedaan"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Rick Ross tegen Drake: "Geef gewoon toe dat je een BBL hebt gedaan"

Drake staat op dit moment in het middelpunt van alle aandacht in de hiphopindustrie. Zo hebben een paar van de grootste rappers binnen de industrie zich publiekelijk tegen hem gekeerd en maken ze dit niet alleen duidelijk via disstracks, maar ook op social media. Rick Ross en Drake hebben hun ruzie, na het uitbrengen van disstracks, naar Instagram verplaatst en gebruiken beiden hun Story om elkaar te beledigen.

Rick Ross en Drake

Er lijkt een ware oorlog in de hiphopindustrie ontketend te zijn tussen de allergrootste rappers. Drake is daarin het middelpunt en heeft Kendrick Lamar, Future, Metro Boomin en dus ook Rick Ross tegenover hem staan. Rick Ross zou vermoedelijk boos zijn op Drake vanwege een claim die Drizzy op een nummer van French Montana heeft gelegd. Het nummer Splash Brothers, in samenwerking met Rick Ross en Drake, zou namelijk op het onlangs uitgebrachte album van French Montana staan. Door Drake kwam deze track, volgens Rick Ross, echter niet meer uit. Deze informatie verwerkte Rick Ross in zijn disstrack Champagne Moments. De disstrack van Drake volgde na die van Ross.

Los van de disstracks vechten de rappers hun ruzie ook uit op Instagram. Zo plaatste Rick Ross een video in zijn Instagram Story, waarin werd verteld dat Drake zijn laatste woning in Amerika verkoopt. Als tekst hierbij gebruikte Ross de hashtag #BBLDrizzy, waarmee hij verwijst naar de geruchten dat Drake een BBL (Brazilian Butt Lift) zou hebben gedaan. Ook schreef de rapper: "Tijd om je 78' Jumbo Jet te upgraden".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drake reageert

Natuurlijk kon Drake het niet laten om op de Instagram Story van Rick Ross te reageren. Via DM stuurde Champagne Papi namelijk een lang bericht naar de Maybach Music-rapper. "Stel je voor dat je 88 miljoen euro hebt om aan een woning uit te geven. Alles wat jij hebt is een koopje geweest, alsof je het van een veiling hebt", schreef Drake in het lange bericht. Op zijn eigen Instagram Story plaatste hij hiervan een screenshot met de tekst: "Kijk hoe ik tegen deze kalkoen praat. Je had gewoon om nog een feature kunnen vragen." In een tweede Story deelde Drake een foto van de woning van Rick Ross met de tekst: "Dit is de Miami starter pack. Je woont in hetzelfde huis als een content creator."

Rick Ross gebruikte zijn eigen Story weer om een verontschuldiging van Drake te vragen. "Ik ben hier de volwassenere persoon. Ik ben een baas, Drake. Ik geef je nu de mogelijkheid om 'sorry' te zeggen." De rapper vervolgde zijn verhaal dat Drake moest toegeven dat hij een neusoperatie heeft gedaan. "Ook moet je toegeven dat je een BBL hebt. Ik begrijp het. Ik weet als geen ander hoe het is om rollen te hebben, waaronder zweet blijft zitten. Je wil dat niet en had ook geen zin om te sporten. Je kon het doen en je hebt het gedaan. Geef het gewoon toe", eindigde Rick Ross zijn relaas.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie