Entertainment

Kanye West slaat man die zijn vrouw aanraakt: "Ze is aangerand"

foto: Instagram
  1. Newschevron right
  2. Kanye West slaat man die zijn vrouw aanraakt: "Ze is aangerand"

Kanye West was samen met zijn vrouw en rapper Yung Lean een dagje op stap in Disneyland. Wat als een leuke dag begon, eindigde iets minder leuk. Kanye West zou namelijk een man in zijn gezicht hebben geslagen, nadat Kanye's vrouw Bianca Censori door hem werd aangeraakt.

Kanye West slaat man

Kanye zou een man hebben geslagen in zijn gezicht, nadat hij "Bianca Censori vermoedelijk duwde of greep". Volgens TMZ verlieten Kanye en Bianca het pretpark na het incident. "We zullen Kanye hiervoor benaderen en andere getuigen van het incident spreken", liet TMZ weten. Een vertegenwoordiger van Kanye heeft een verklaring naar buiten gebracht, waarin hij zegt dat Censori door de man werd aangerand. "Het is geen volledige uitleg als er wordt gezegd dat 'een vreemde man Bianca greep'. Ze is namelijk aangerand. Hij deed zijn handen onder haar jurk, hij greep haar heupen en draaide haar na zich toe, waarna hij kusjes naar haar blies."

Naast deze gebeurtenis zorgde de outfit van Bianca Censori ook weer voor veel reacties op het internet. Bianca liep namelijk weer rond in een interessante outfit, waarbij haar schoenen vooral alle aandacht trokken. Ze had lint rondom haar voeten, waarbij de hak van haar voet en haar tenen volledig ontbloot waren. Social media-gebruikers reageerden vooral op het feit dat Censori eigenlijk op blote voeten door het hele park liep. "Op blote voeten in Disneyland lopen is echt bizar", schrijft iemand op Instagram. "Ik kan niet eens thuis op blote voeten lopen en mijn huis is schoon. Ik kan mij niet voorstellen dat je in een pretpark op blote voeten loopt", schrijft een ander.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kanye wordt opnieuw aangeklaagd

Dit is niet de eerste keer dat Kanye wordt beschuldigd van mishandeling. Zo werd hij eerder dit jaar nog aangeklaagd door een man, genaamd Justin Poplawsk, die een handtekening van Kanye zou hebben gevraagd. Poplawski beweert een klap te hebben ontvangen van Ye, nadat hij als fan om een handtekening vroeg. De rapper zou toen hebben gereageerd met: “Ga weg, voordat ik je in elkaar sla". Vervolgens heeft Ye de man een klap gegeven. Poplawski zegt na het vermeende incident emotioneel te hebben geleden. Daarom eist hij nu een schadevergoeding om de medische rekeningen te dekken voor zijn vermeende misvorming, misgelopen inkomsten en mentale pijn en lijden.

Beeldmateriaal

Hoewel bekendheden vaker te maken hebben met soortgelijke beschuldigingen die uiteindelijk onwaar zijn, is er van dit incident beeldmateriaal. In een video is namelijk te zien dat er een man op de grond ligt, terwijl Kanye tegen een van zijn crewleden zegt dat ze niet in zijn buurt moet komen. De persoon die de video heeft gefilmd, reageerde geschrokken en vroeg waarom Kanye dit deed. Volgens Page Six zou Poplawski handtekeningen verkopen en volgde hij Ye die week al eerder naar twee restaurants. De zaak is al eerder door een rechter behandeld, maar de rapper werd toen niet aangeklaagd. Er werd namelijk besloten dat er “geen redelijke kans op veroordeling” was. In die periode liet Kanye's advocaat ook aan Page Six weten dat zijn cliënt niets fout had gedaan.

Ster advertentie
Ster advertentie