Entertainment

Adoptiekind Brad Pitt haalt uit naar zijn vader: "De waarheid zal aan het licht komen"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Adoptiekind Brad Pitt haalt uit naar zijn vader: "De waarheid zal aan het licht komen"

De adoptiezoon van Angelina Jolie en Brad Pitt heeft via Instagram verwoestend uitgehaald naar zijn adoptievader. De 19-jarige Pax noemde Brad Pitt onder meer een 'klootzak van wereldklasse' en onthulde dat zijn familie in angst leeft voor de acteur. "De waarheid zal op een dag aan het licht komen."

Pax haalt uit naar Brad Pitt

De uitspraken van Pax dateren uit 2020. The Daily Mail onthult dat hij op 16-jarige leeftijd een reeks Instagram Stories plaatste op zijn privé-account, waarin hij vernietigende dingen zei over zijn adoptievader Brad Pitt. "Het is het account dat hij gebruikt voor vrienden, vooral vrienden van school. Pax zegt nooit veel over zijn ouders, dus zijn uitspraken waren erg ongebruikelijk en schokkend." Zo schreef Pax de volgende emotionele teksten bij een foto van Brad Pitt waarop de acteur een Oscar in ontvangst neemt: "De levens van mij en mijn naasten zijn door jou veranderd in een voortdurende hel. Je mag jezelf en de wereld vertellen wat je wil, maar je bent een vreselijk mens. De waarheid zal op een dag aan het licht komen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Beven van angst'

Volgens The Daily Mail was er niet een specifieke gebeurtenis die Pax "in verwarring had gebracht", maar was het gewoon een uiting van gevoelens die het kind al jarenlang met zich meedroeg. Zo vervolgde Pax zijn tirade met de volgende verwijten: "Je bewijst keer op keer dat je een verschrikkelijk persoon bent. Zonder enige vorm van medeleven of empathie voor je kinderen laat je ons beven van angst als we in jouw aanwezigheid zijn. Je zult nooit begrijpen welke schade je aan mijn familie hebt aangebracht, omdat je niet capabel genoeg bent om dat te begrijpen."

foto: AFP

Adoptie van Pax

Angelina Jolie adopteerde Pax in 2007 uit een weeshuis in Ho Chi Minh-stad, Vietnam. Een jaar later liet Brad Pitt officieel vastleggen dat hij zijn adoptievader werd. Pax was drie jaar oud toen hij naar de Verenigde Staten verhuisde. Volgens The Daily Mail was hij als pasgeboren baby achtergelaten door zijn biologische moeder.

Brad Pitt en Angelina Jolie

Brad Pitt en Angelina Jolie ontmoetten elkaar op de set van Mr. and Mrs. Smith in 2005, terwijl hij eigenlijk nog getrouwd was met Jennifer Aniston. De romance tussen 'Brangelina' viel in 2016 uit elkaar en het stel raakte sindsdien met elkaar verwikkeld in verschillende juridische kwesties. In totaal hebben ze samen zes kinderen, tussen de 15 en 22 jaar oud.

Ster advertentie
Ster advertentie