Naar homepage
Entertainment

Qucee showt trots zijn eerste koophuis: "De tijden zijn veranderd"

  1. Newschevron right
  2. Qucee showt trots zijn eerste koophuis: "De tijden zijn veranderd"

Qucee heeft zijn eerste koophuis gekocht en daar is hij meer dan trots op (en terecht)! Zo trots dat hij in zijn nieuwe vlog een rondleiding geeft om zijn nieuwe huis aan de wereld te showen.

Rondleiding

In de vlog is te zien hoe Qucee samen met zijn gezin een rondleiding door het huis geeft: van de woonkamer tot aan zijn nieuwe gamekamer. Het huis is nog niet ingericht en er gaat nog het een en ander verbouwd worden, maar hij belooft: "Wanneer het huis klaar is, hebben we ook een after en dan zien we wat voor paleis het is geworden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'De tijden zijn veranderd'

De YouTuber heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij het vroeger niet breed had en dat hij in de schulden zat. Daarom laat hij op Instagram weten hoe trots hij is op het kopen van zijn allereerste koophuis. "Dit was een van de grootste doelen ooit in mijn leven: mijn gezin in een mooi huis en mooie omgeving zetten", schrijft Qucee.

"Iets wat soms nog steeds onwerkelijk voelt, omdat ik vijf jaar geleden nog diep in de schulden zat en constant deurwaarders voor de deur had. Ik wist op een gegeven moment niet eens meer hoe ik mijn huur, stroom en water moest betalen en dreigde mijn huis te verliezen. Maar de tijden zijn veranderd. Geen schulden meer, geen deurwaarders meer. Geen huurachterstand. Nu hebben we stabiliteit en als kers op de taart ons eerste koophuis. Ik ben een gelukkige vader."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie