OMG

Qucee verrast zijn broer met een PlayStation 5

foto: YouTube/Qucee
  1. Newschevron right
  2. Qucee verrast zijn broer met een PlayStation 5

Qucee heeft zijn broer dit jaar een heel mooi kerstcadeau gegeven. De YouTuber verraste hem namelijk met de felbegeerde PlayStation 5. In een vlog is te zien dat Qucees broer zijn ogen niet kon geloven toen hij het cadeau uitpakte: "Je gaat me pranken, hè?"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mooi verhaal

Qucee vertelt in de vlog dat er een mooi verhaal achter dit cadeau zit. Om dat uit te leggen blikt hij terug op een van zijn mooiste kerstherinneringen. "Zoals de meesten weten, komen wij van skere omstandigheden", zegt hij. "Dat maakte de kerst niet minder gezellig, maar we hoefden geen grote cadeaus te verwachten." In 2005 werd hij daarentegen wel verrast met iets speciaals, "Mijn broer kwam thuis met een cadeau en dat bleek de PSP te zijn." Zijn broer had extra veel gewerkt bij zijn bijbaan om het geld daarvoor bijeen te schrapen. "Dat moment ben ik nooit vergeten."

Daarom vond Qucee het dus extra leuk om zijn broer dit jaar ook een PlayStation te geven. Hij had zijn broer van tevoren gezegd dat hij dit jaar maar een klein cadeautje had. Maar dat vond zijn broer helemaal niet erg. "Mijn broer is echt een van de meest dankbare personen die ik ken." De verrassing was dus extra groot toen het helemaal niet zo'n klein cadeautje was: "Wie had dat ooit verwacht? We komen van ver."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie