Entertainment

Er komt een sprookjesmusical met muziek van Britney Spears

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Er komt een sprookjesmusical met muziek van Britney Spears

Binnenkort kun je de grootste hits van Britney Spears zoals Baby One More Time en Oops I Did It Again op een nieuwe manier beluisteren. De muziek van de zangers wordt namelijk verwerkt in de nieuwe sprookjesmusical Once Upon a One More Time. De musical is vanaf volgend jaar juni te zien op Broadway.

Première

De musical met de nummers van Britney Spears werd in 2017 al aangekondigd. Door de coronamaatregelen liep de première enige vertraging op, maar volgens Amerikaanse media moet de musical nu toch echt op 22 juni 2023 in première gaan op Broadway. Vorig jaar was de show al voor het eerst te zien in Washington D.C.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Once Upon a One More Time

In Once Upon a One More Time is er een verhaal om de liedjes van Britney Spears heengebouwd, maar dit heeft verder niets met de zangeres te maken. De musical gaat namelijk over een moderne en humoristisch kijk op het leven van bekende sprookjesprinsessen zoals Assepoester en Sneeuwwitje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Droom

Britney Spears is zelf erg enthousiast over de musical. "Ik vind het zo leuk om een musical te hebben met mijn liedjes. Vooral eentje die zich afspeelt in een magische wereld gevuld met personages waarmee ik ben opgegroeid en waar ik van houd", zei ze. "Dit is een droom die uitkomt."

Ster advertentie
Ster advertentie