Entertainment

Drake wordt alwéér gedisst: Argentijnse elftal maakt hem belachelijk

foto: Instagram: @champagnepapi
  1. Newschevron right
  2. Drake wordt alwéér gedisst: Argentijnse elftal maakt hem belachelijk

Het Argentijnse elftal heeft zich in de controverse tussen rappers Drake en Kendrick Lamar gemengd. Drake had eerder gedeeld dat hij meer dan 2,5 miljoen euro zou winnen met een weddenschap als Canada de Copa América van Argentinië zou winnen. Dit gebeurde alleen niet, waarna het Argentijnse team via social media op Drake reageerde.

Argentijnse team disst Drake

Drake heeft het zwaar en ontvangt de ene diss na de andere. Deze keer wordt hij niet belachelijk door een mede-artiest, maar juist vanuit een hele andere hoek. Het Argentijnse voetbalteam heeft namelijk op Drake gereageerd, nadat de artiest aankondigde dat hij zo'n 2,5 miljoen euro zou winnen als het team verloor tegen Canada. Dit gebeurde echter niet, waardoor Drake zo'n 270.000 euro is verloren. Het Argentijnse elftal besloot lekker petty te zijn en een foto te plaatsen met de tekst "Not Like Us" als sneer naar de artiest. Hiermee verwezen ze natuurlijk naar Kendricks disstrack.

In de opmerkingen bij het bericht laten veel voetbalfans weten dat ze het een hilarisch bericht vinden. "De beste social media-manager ooit. Kendrick Lamar moet vast trots op je zijn", "Drake verliest echt op elk vlak" en "Dit is Messi", wordt er onder andere gereageerd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kendrick Lamar videoclip

Na een langslepende beef die inmiddels geëindigd lijkt te zijn, heeft Kendrick Lamar toch een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de vete. De rapper uit Compton bracht vorige week de videoclip uit van de Drake-diss Not Like Us die inmiddels een megahit is geworden en miljoenen views heeft behaald.

In de video, die zich voor een groot deel in Compton afspeelt, deelt Kendrick Lamar meerdere sneren uit naar Drake. Zo is te zien dat Kendrick een piñata slaat die op een uil lijkt. Hiermee lijkt de King Kunta-rapper te verwijzen naar Drakes label OVO dat een logo heeft met een uil. Daarnaast ontkracht Kendrick Lamar geruchten die Drake de wereld in heeft geholpen. Eerder zei Drake in zijn disstracks naar Kendrick dat de rapper uit Compton zijn vrouw zou slaan. Daarnaast beweerde de rapper uit Toronto dat Kendricks labelcompagnon Dave Free het bed zou hebben gedeeld met de vrouw van de Amerikaanse rapper. Drake stelde zelfs dat Dave Free de biologische vader is van een van Kendricks kinderen. In de video van Not Like Us laat Kendrick zien nog een sterke band te hebben met zowel Dave Free als zijn vrouw Whitney Alford. Zo is in de clip te zien dat de westcoastartiest in de woonkamer danst met zijn gezin en komt Free ook in de video voor.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie