Entertainment

Wiz Khalifa doet opvallende onthulling: “Ik ga samen met mijn moeder naar stripclubs”

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Wiz Khalifa doet opvallende onthulling: “Ik ga samen met mijn moeder naar stripclubs”

Wiz Khalifa is niet bang om eerlijk te zijn over allerlei zaken in zijn leven. Eerder gaf hij te kennen dat hij dagelijks dertig jointjes rookt. Nu is Wiz Khalifa terug met een wederom opvallende onthulling. Zo zei hij in The Jennifer Hudson Show dat hij samen met zijn moeder stripclubs bezoekt.

Stripclub

In het gesprek met Jennifer Hudson deed Wiz Khalifa een boekje open over zijn relatie met zijn moeder, die hij liefkozend Peachy noemt. Naar eigen zeggen heeft de Black and Yellow-rapper een geweldige band met zijn moeder. Hierover zegt de 36-jarige rapper: "Ik doe alles samen met mijn moeder. We zijn samen naar Mexico geweest, Coachella en naar stripclubs." Wiz Khalifa geeft aan dat iedereen die zijn moeder tegenkomt, verliefd op haar wordt.

Stoned tijdens ouderavonden

Zelf heeft Wiz Khalifa samen met Amber Rose een zoontje van elf jaar oud. In een eerder interview vertelde de artiest dat hij altijd high is tijdens de ouderavonden op de school van zijn zoontje. "Ik kom zeker stoned aan op de school van mijn zoon. Dat verwachten de leerkrachten ook." Wiz Khalifa vertelde daarbij dat hij zichzelf is, ook tegenover de leraren van zijn zoon. "Ik wil dat ze de echte ik leren kennen. Geen valse versie of een neppe ouderrol die de maatschappij misschien van je verwacht."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie