Entertainment

Zoontje Lil Baby vraagt moeder en oma te stoppen met twerken: "Wat doen jullie?"

foto: Ayesha Howard via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Zoontje Lil Baby vraagt moeder en oma te stoppen met twerken: "Wat doen jullie?"

Het zoontje van Lil Baby kon het niet waarderen dat zijn moeder en oma aan het twerken waren. In een video die Lil Baby's babymomma op haar Instagram Story plaatste, is te zien hoe de twee aan het dansen zijn. Terwijl ze bezig zijn, stormt het zoontje naar binnen om te laten weten dat zijn moeder en oma moesten stoppen.

"Wat doen jullie?"

In de video is de moeder van Jason Armani te zien, terwijl ze haar billen bijna een minuut lang aan beweegt. Later sluit zijn oma aan om ook te dansen op het nummer Sprinter van Central Cee en Dave en terwijl de twee druk bezig zijn, hebben ze niet door dat het zevenjarige jongetje binnenloopt. "Wat zijn jullie in vredesnaam aan het doen", reageert hij in de video terwijl hij zijn moeder rechtop duwt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

Lil Baby heeft zelf niet op de video gereageerd, maar op het internet vonden veel mensen hier wel wat van. "Dit is verdrietig, man. Je hebt een kind dat naar je opkijkt, dus dan moet je veranderen hoe je je gedraagt", reageert een X-gebruiker. "Ze realiseert zich vast niet wat hij hierdoor meemaakt op school", "Hij weet dat de kinderen op school hier hem om uit zullen lachen" en "Als kind is dit heel gênant", werd er gereageerd op de video.

Ster advertentie
Ster advertentie