Entertainment

Britney Spears gaat weer trouwen nu dat toezichthouderschap er bijna op zit

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Britney Spears gaat weer trouwen nu dat toezichthouderschap er bijna op zit

Er is licht aan het einde van de tunnel voor Britney Spears. Nu het curatorschap van haar vader er bijna op zit, stapt de 39-jarige popzangeres in het huwelijksbootje met haar vriend Sam Asghari (27). In een video op Instagram deelde Britney het goede nieuws met de caption: "I can’t fucking believe it!".

Derde huwelijk

In de Instagrampost laat Britney in verschillende shots haar verlovingsring zien. De artiest liet eerder dit jaar al weten in een verklaring over haar curatorschap dat ze graag weer zou willen trouwen en een kind wil met Asghari. Haar bewindvoerders zouden daar echter een stokje voor steken. Zo mag ze haar spiraaltje niet laten verwijderen en bemoeien ze zich met haar relatie. Daar lijkt nu verandering in te komen, omdat het ernaar uitziet dat haar toezichthouderschap binnenkort ten einde komt.

Voor Britney is het de derde keer dat ze in het huwelijksbootje zal stappen. In 2004 trouwde ze met haar jeugdvriend Jason Alexander, maar dat huwelijk hield nog geen drie dagen stand. Later dat jaar trouwde ze met Kevin Federline met wie ze twee zoons kreeg.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Einde curatorschap

Onlangs lekte een verklaring uit van Britney's vader Jamie Spears waarin hij aangaf een einde te willen maken aan het curatorschap van zijn dochter. Volgens Jamie is het niet meer nodig om haar allerlei beperkingen op te leggen als ze in staat is om haar eigen advocaat te kiezen. Ook zei hij dat de situatie van zijn dochter sinds 2009 zodanig is veranderd dat ze nu op eigen benen kan staan.

Ster advertentie
Ster advertentie