Entertainment

Cardi B en Offset vieren ondanks breuk toch kerst samen: fans speculeren erop los

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B en Offset vieren ondanks breuk toch kerst samen: fans speculeren erop los

Heel veel mensen zochten tijdens de afgelopen kerstdagen hun dierbaren op. Bij Cardi B en Offset was dit zeker niet anders. Dat terwijl onlangs het nieuws naar buiten kwam dat de twee supersterren uit elkaar waren. Cardi liet eerder weten een “nieuw leven” te starten in 2024. De fans vragen zich nu hardop af wat de status is tussen Cardi B en Offset.

Samen tijdens kerst

Tijdens kerst kwam er een filmpje online waarin te zien was dat de kinderen van het op papier nog gehuwde koppel allerlei kerstcadeautjes openden. Aan de stemmen in het filmpje is te horen dat zowel Cardi B, als Offset aanwezig waren bij het moment. Voor de kinderen van beide rappers was de samenkomst van hun ouders een prachtig gegeven. Zo konden ze rekenen op flink wat cadeaus, zoals juwelen, exclusieve Jordan-sneakers, speelgoed en zelfs hun eigen kerstboom.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geruchten

Onlangs gaf Cardi B te kennen niet meer samen te zijn met Offset na een huwelijk van zes jaar. Dat ze nu uiteindelijk toch samen te zien waren tijdens kerst, schept ruimte voor speculatie. Ook omdat dit absoluut in lijn ligt met de eerdere gebeurtenissen binnen hun knipperlichtrelatie. Zouden de twee weer werken aan een eventuele terugkeer of kwamen ze enkel en alleen samen voor de kinderen? Volgens sommigen was hun breuk zelfs een leugen omwille van publiciteit.

Reacties fans

Voor de mensen op het internet was deze gebeurtenis weer een aangelegenheid om hun mening erover te ventileren. Zo schrijft iemand op X: "lol they fooled everyone". Volgens deze persoon zijn Cardi en Offset nooit uit elkaar geweest. Weer een ander vraagt zich hardop af: “Was all this break up thing a lie?"

Naast de reacties van argwaan zijn er ook positieve reacties. Zo stelde iemand: “For the people in the comments, they have children together of course they’re still gonna be around each other for the sake of the kids." Een ander die dezelfde mening deelt twitterde: “Glad they can handle co-parenting without making any scandal. Happy for their children.”

Welke van de twee kampen de waarheid spreekt is nog niet duidelijk. To be continued..

Ster advertentie
Ster advertentie