Entertainment

Jordy uit de Bachelorette had vijf jaar terug al oogje op Gaby Blaaser

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Jordy uit de Bachelorette had vijf jaar terug al oogje op Gaby Blaaser

Jordy uit de Bachelorette doet in Turn Up! een boekje open over het programma. Hij vertelt daarin onder andere dat niet in het programma, maar vijf jaar geleden de vonk tussen hem en Gaby Blaaser al over leek te slaan.

gezoen met 'gaby'

Het programma de Bachelorette is bijna ten einde. Volgende week komt er nog één aflevering uit, waarin we zien of Bachelorette Gaby Blaaser nog samen is met de winnaar van het programma. Volgens Jordy mag je die laatste aflevering van de Bachelorette echt niet missen. "Er komt nog wat juice aan."

geen roos voor jordy

Dat Jordy er in de halve finale uitvloog, zorgde voor verbaasde reacties bij de kijkers. Blijkbaar had zijn verkeerde woordkeuze over zijn 'gezoen' met Gaby toch gezorgd voor een breuk in haar vertrouwen: ze gaf Jordy geen roos en moest - ondanks dat het leek alsof hij zo'n beetje bovenaan Gaby's lijstje stond - naar huis.

oogcontact

De Bachelorette-kandidaat was te gast bij Youssef en Vanessa en vertelt daar waarom hij eigenlijk meedeed aan het programma. "Vijf jaar geleden ben ik haar een keer tegengekomen in een winkel en hadden we echt gekke oogcontact. Ik heb daar nooit wat mee gedaan, maar toen kreeg ik in een keer dit te horen. Toen ik hoorde dat het om Gaby ging dacht ik: waarom niet?"

vrouwelijke aandacht

Uiteindelijk werd het 'm niet met Gaby, maar volgens Jordy heeft hij op dit moment niets te klagen over vrouwelijke aandacht. "Ik denk dat als ik iedereen die me een DM stuurt op date mee zou moeten nemen, dat ik voor twee jaar goed zit", vertelt hij lachend. "Het is allemaal leuk hoor, die dames die je berichten sturen. Ik kan het alleen maar waarderen."

Ster advertentie
Ster advertentie