Entertainment

Justin Bieber maakt excuses voor 1 aprilgrap

foto: YouTube: Justin Bieber
  1. Newschevron right
  2. Justin Bieber maakt excuses voor 1 aprilgrap

Justin Bieber dacht een leuke 1 aprilgrap uit te halen, maar dat liep niet helemaal zoals gepland. Door een echo-foto te plaatsen op Instagram, liet hij zijn fans denken dat hij vader zou worden. Toen hij later liet weten dat het allemaal een prank was, viel dat niet bij iedereen in goede aarde. De zanger werd overladen met kritiek van volgers die vonden dat je geen grappen moet maken over een zwangerschap.

Excuses

"Ik wilde helemaal niet harteloos zijn tegenover mensen die geen kinderen kunnen krijgen", laat de zanger weten op Instagram. Hij had niet goed over de gevolgen van de grap nagedacht, omdat hij zoveel mensen kent die deze grap wel eens bij hun ouders hebben uitgehaald. Volgens hem zullen er sowieso altijd wel mensen zijn die zich beledigd voelen door een 1 aprilgrap, maar toch wil hij zijn excuses aanbieden. "Ik neem mijn verantwoordelijkheid om sorry te zeggen tegen de mensen die zich gekwetst voelden." Justin vindt het vervelend dat hij hier mensen pijn mee heeft gedaan.

"Het is net als die keer dat ik een taart in mijn zusjes gezicht gooide. Ik dacht dat ze zou lachen, maar ze moest huilen. Soms weet je niet goed waarmee je iemand pijn kunt doen. Niet dat ik een zwangerschap wil vergelijken met een taart in je gezicht, maar het is gewoon om uit te leggen dat je soms niet weet wat iemand kan raken. "

Ster advertentie
Ster advertentie