Entertainment

Kanye West krijgt medicijnen in hand via injecties vanwege te veel appen

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kanye West krijgt medicijnen in hand via injecties vanwege te veel appen

Velen van ons zijn een beetje verslaafd aan onze mobiele telefoon. Kanye West lijkt daar ook bij te horen. Hij moet het voorlopig rustig aan doen met zijn smartphone bleek uit een tweet. Daarin liet de zanger weten verdovende injecties in zijn hand te hebben gekregen, nadat op een röntgenfoto bleek dat hij zijn telefoon te veel gebruikt heeft en daardoor last van zijn hand kreeg.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

prima injecties

De 43-jarige West, die nog steeds een soort van in de running is voor het Amerikaanse presidentschap, liet in een tweede tweet weten dat de injecties prima werken. "Ik heb cortisone en lidocaïne gekregen en dat doet meteen z'n werk. Dit is nou moderne medicatie."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

einde kuwtk

Kanye's bericht kwam twintig minuten nadat zijn vrouw Kim Kardashian via sociale media bekendmaakte dat er na veertien jaar een einde komt aan de realityshow Keeping Up With The Kardashians. Op social media beschuldigen fans de rapper ervan dat het zijn schuld is dat de realityserie stopt. De bipolaire uitbarstingen van Kanye, de geruchten dat hij van Kim wilde scheiden en zijn stroef lopende campagne voor het Amerikaans presidentschap zijn volgens fans op Twitter reden van het stoppen van KUWTK. "Ik wist dat de show klaar was toen Kanye zijn inzinking had en begon te schelden op zijn schoonmoeder Kris Jenner en anderen. Het beledigen van Kris was waarschijnlijk de druppel die de emmer deed overlopen," schreef iemand op Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie