Entertainment

Cardi B krijgt rijles in Rolls-Royce: “Ik had geen andere keus”

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B krijgt rijles in Rolls-Royce: “Ik had geen andere keus”

We associëren supersterren vaak met grote huizen, merkkleding en jawel: dure auto’s. Ook Cardi B zal waarschijnlijk een paar mooie auto’s in haar bezit hebben, maar daar rijdt ze doorgaans niet zelf in. De 31-jarige artiest moet namelijk haar rijbewijs nog halen en daar is ze volop mee bezig. De meeste mensen krijgen hun rijlessen in een bescheiden auto, maar in het geval van Cardi B ligt dat net even wat anders. Zij krijgt haar lessen in een Rolls-Royce.

Geen andere keus

Cardi B heeft een voor haar logische verklaring waarom ze in een Rolls-Royce lessen krijgt. Zo vertelde ze op social media: “Ik wil niet flexen hoor, maar tijdens het verhuizen ben ik de sleutels van mijn Bentley truck kwijtgeraakt. Dus ik moest mijn lessen wel nemen in mijn Rolls-Royce. Ik had geen andere keuze.”

Gewoonte

De psycholoog van Cardi B heeft haar verteld dat ze dagelijks bezig moet zijn met een goede gewoonte. Hierover vertelde ze op Instagram Live: “Mijn psycholoog vond dat ik te veel bezig was met mijn werk. Ik werd geadviseerd om elke dag een uur lang bezig te zijn met een goede gewoonte. Daarom ben ik begonnen met rijlessen.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rijles

Een paar jaar terug werd al duidelijk dat Cardi B niet de beste chauffeur is. Zo probeerde James Corden Cardi B rijles te geven tijdens zijn Carpool Karaoke show. Corden liet de artiest uit New York om verschillende paaltjes heen slalommen, maar dat ging haar niet erg goed af. Ook tijdens haar eerste rijles gaf Cardi B vaker aan bang te zijn achter het stuur. De weersomstandigheden hielpen ook niet mee, aangezien het regende.

Ster advertentie
Ster advertentie