Entertainment

Wild verhaal van Cardi B over politie die haar naakt buiten liet staan, blijkt niet waar

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Wild verhaal van Cardi B over politie die haar naakt buiten liet staan, blijkt niet waar

Cardi B deelde in een Instagram Live dat ze ooit door de politie werd beschuldigd van het verkopen van drugs. Ze zou zich toen helemaal hebben moeten uitkleden, waarna ze uren naakt buiten heeft gestaan. Verschillende bronnen vanuit de Amerikaanse politie hebben laten weten dat dit allemaal nooit is gebeurd.

Verhaal Cardi B

Cardi B vertelde in haar Instagram Live dat het een groot spektakel was en dat er zelfs meerdere helikopters werden ingezet tijdens haar vermeende arrestatie. "Yo, ik werd helemaal gek. Ze lieten me drie uur buiten staan. Ik moest helemaal naakt buiten staan. Het was een soort film", deelde de rapper in haar Live.

Volgens Cardi zouden de agenten ook geen benul hebben gehad van haar status als artiest. "Ik stond op het punt om ze aan te klagen. Ik zei tegen ze: Yo, ik ben Cardi B. Zie ik eruit alsof ik dit soort troep moet verkopen? Waarom zou ik dat doen? Ik zou zoiets nooit doen." Ze vervolgde haar verhaal met dat de agenten haar niet geloofden en erg hardhandig waren. "Hij zei dat iemand ze een aanwijzing had gegeven. Ik heb echt het gevoel dat het een van mijn opps (vijanden, red.) was die mijn leven wil verpesten." De rapper eindigde het verhaal met dat ze de laatste tijd veel heeft meegemaakt en dat haar fans daar niets van weten.

Reactie politie

Het verhaal zorgde voor veel bezorgde fans, maar er waren ook mensen die ervan uitgingen dat Cardi B een grapje maakte. Dat laatste blijkt dan ook waar te zijn, aangezien verschillende bronnen binnen het politiekorps het verhaal hebben ontkracht. Er zou volgens hen geen bewijs zijn voor de situatie die Cardi B in haar Live schetste.

Een vertegenwoordiger van de rapper liet aan TMZ weten dat ze hier geen reactie op hadden.

Ster advertentie
Ster advertentie