Entertainment

Cardi B en Offset gaan na eerdere breuk nu toch in relatietherapie

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B en Offset gaan na eerdere breuk nu toch in relatietherapie

En ja hoor! We zijn aangekomen bij de zoveelste aflevering van de soap tussen Cardi B en Offset. Onlangs gaven zij nog aan uit elkaar te zijn. Niet lang daarna vierde het getrouwde koppel zowel kerst als oud en nieuw met elkaar. Voor de fans was dat reden genoeg om toch te twijfelen aan de breuk tussen de twee supersterren. Nu brengen Cardi B en Offset naar buiten dat ze in relatietherapie gaan, hetgeen de roddels alleen nog meer aanwakkert.

Samen tijdens oud en nieuw

Cardi B ontkent dat dit nieuws gelijk betekent dat de twee weer bij elkaar zijn. Ze gaf tijdens haar Instagram live aan dat zij en Offset “toevallig in dezelfde club waren”. In de club besloten ze de nacht samen door te brengen. Ook liet Cardi weten dat ze het heel leuk heeft gehad met haar (nog steeds) echtgenoot.

Relatietherapie

Deze nachtelijke hereniging betekent echter niet dat de twee tortelduifjes van weleer voorgoed weer bij elkaar zijn. Volgens Cardi is er wel meer nodig dan “één fijne avond in de club”. Ze stelt dat zij en Offset moeten werken aan hun problemen en communicatie. “Het ene moment hebben we een leuke avond, de volgende dag hebben we ruzie en daarna blokkeer ik hem. Ik wil uit die vicieuze cirkel.” Volgens de Bodak Yellow-rapper is relatietherapie bij uitstek dé manier om de problemen binnen de relatie op te lossen. Bovendien gaf Cardi te kennen dat ze, los van of ze weer samen zal zijn met Offset of niet, kostte wat het kost een goede verstandhouding wil hebben met de vader van haar kinderen, Kulture (5) en Wave Set (2).

Toekomst

De toekomst zal leren of de relatietherapie zal werken. Het is niet de eerste keer dat de twee artiesten uit elkaar gaan en weer terugkomen bij elkaar. Wat dat betreft staat de relatie van Cardi en Offset bekend als een knipperlichtrelatie met vele perikelen.

Ster advertentie
Ster advertentie