Entertainment

TakeOff deels verantwoordelijk voor eigen dood volgens rechtszaak

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. TakeOff deels verantwoordelijk voor eigen dood volgens rechtszaak

De moeder van TakeOff is vorig jaar een rechtszaak gestart tegen de eigenaars van de locatie waar haar zoon overleed. Volgens haar was er niet genoeg beveiliging om zijn dood tegen te gaan. De aangeklaagden zijn het hier niet mee eens en zeggen dat TakeOff zelf enigszins verantwoordelijk is voor zijn dood.

Rechtszaak TakeOff

De moeder van de overleden TakeOff heeft de eigenaars van de bowlingbaan, waar de rapper werd neergeschoten, vorig jaar aangeklaagd voor een miljoen dollar. De eigenaars willen niet betrokken worden bij de zaak en zeggen dat zij niets te maken hebben met de dood van de rapper. "Er is een redelijke waarschijnlijkheid dat het voorval in kwestie en de schade waarover wordt geklaagd, geheel of gedeeltelijk zijn veroorzaakt door onbekende criminelen die hebben deelgenomen aan onwettig gokken en/of het illegale bezit van vuurwapens", verklaren de eigenaars.

In een rechtsdocument legt de advocaat van de aangeklaagden de verantwoordelijkheid van TakeOffs dood dan ook deels bij de rapper zelf. “De verweerder is niet aansprakelijk, omdat het handelen van de eiser de verwondingen van de eiser heeft veroorzaakt of daaraan heeft bijgedragen.”

Neergeschoten

De 28-jarige Takeoff, wiens echte naam Kirshnik Khari Ball was, werd op 1 november doodgeschoten in Houston (Texas) op het verjaardagsfeestje van een vriend waar nog zo'n veertig andere mensen aanwezig waren. Takeoff werd door zijn hoofd geschoten en overleed ter plekke. Volgens de politie was de rapper een onschuldig slachtoffer. Hij zou niet betrokken zijn geweest bij een ruzie die voorafging aan de schietpartij.

Ster advertentie
Ster advertentie