Naar homepage
Entertainment

Bad Bunny gaat acteerdebuut maken in 'Narcos: Mexico' seizoen 3

foto: EPA/Netflix
  1. Newschevron right
  2. Bad Bunny gaat acteerdebuut maken in 'Narcos: Mexico' seizoen 3

Bad Bunny is een van de populairste latin artiesten van dit moment, maar is de Puerto Ricaanse zanger even goed in acteren als hij is in muziek maken? Dat zal binnenkort duidelijk worden, want Netflix heeft bekendgemaakt dat hij zijn acteerdebuut gaat maken in het nieuwe seizoen van Narcos: Mexico.

New rich kids

Bad Bunny zal de rol van Arturo 'Kitty' Paez spelen, een lid van de Narco Juniors-gang. Deze club, gerund door Ramon Arellano Felix, bestaat uit "rijke kids uit de hogere klasse die voor het kartelleven zijn gevallen wegens het geld, de drugs en het geweld".

Jaren 90 in Mexico

Het derde seizoen van de Netflix-serie speelt zich af tijdens de drugsoorlogen in de jaren 90 en bevat naast veel geweld en machtsspelletjes ook een nieuwe generatie drugshandelaren. De nieuwe afleveringen zijn tijdens de coronacrisis opgenomen in Mexico. Wanneer ze te zien zullen zijn, is nog niet bekend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

#1 in de Global Spotify Charts

Voor Bad Bunny is 2020 allesbehalve een rustig jaartje. Zo bracht hij al twee albums uit, YHLQMDLG in februari en Las Que No Iban a Salir in mei, en won hij vorige maand maar liefst zeven Billboard Latin Music Awards. Momenteel domineert hij samen met Jhay Cortez de wereldwijde Spotify-hitlijsten met hun track Dákiti.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie