Entertainment

Jada Pinket Smith over haar band met 2Pac: "Hij was mijn soulmate"

foto: AFP - Michael Tran
  1. Newschevron right
  2. Jada Pinket Smith over haar band met 2Pac: "Hij was mijn soulmate"

In een interview met RollingOut vertelt Jada Pinkett Smith over de bijzondere band die ze had met 2Pac. Ze noemt de iconische rapper haar ware soulmate ondanks haar huwelijk met Will smith sinds 1997.

Soulmate

In het online interview zegt Jada Pinkett Smith dat 2Pac haar soulmate was, maar niet per se op een romantisme manier. "We hebben een geromantiseerd idee over wat een soulmate is, maar er zijn allerlei verschillende definities van een soulmate. Je kinderen of vrienden kunnen ook je soulmate zijn", laat de actrice weten. Daarnaast beweert Jada dat ze een aantal vorige levens met 2Pac heeft gedeeld. "Als er zoiets bestaat als 'vorige levens' dan weet ik zeker dat Pac en ik er een paar hebben gedeeld."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

2Pac

De actrice benadrukt dat de twee ondanks hun band nooit een relatie hebben gehad. "De enige chemie die er tussen ons was, was de liefde voor onze vriendschap", zegt Jada. "Van nature stootten we elkaar eerder af dan dat we elkaar aantrokken. Het is alsof god ons zo gemaakt heeft: jullie worden een dynamisch duo, maar zullen nooit met elkaar eindigen", aldus de actrice.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jada Pinkett Smith

Jada deelde onlangs nog een video op Instagram waarin ze samen met 2Pac lipsynct op de track Parents Just Don't Understand. Met de video viert ze haar vriendschap met de rapper, wat niet iedereen evengoed kon waarderen. Zo reageert iemand onder de video: "Zijn herdenking was op 13 september, waarom zou je nu zoiets posten?" Anderen reageren vooral met verbazing over het feit dat Jada meer aandacht online lijkt te besteden aan 2Pac dan aan Will Smith. "Super schattig, maar zou je je niet liever focussen op de man met wie je getrouwd bent en waarmee je samenwoont?", luidt een van de reacties. "Het zal vast pijnlijk zijn - voor Will - om er telkens aan herinnerd te worden dat je op de tweede plaats staat", zegt een ander.

De reacties op de video verschenen echter voordat Jada bekendmaakte dat ze al zeven jaar niet meer samen met de Fresh Prince-acteur is.

Ster advertentie
Ster advertentie