Entertainment

Chris Rock vroeg Jada Pinkett Smith mee op date, toen hij dacht dat zij en Will gingen scheiden

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Chris Rock vroeg Jada Pinkett Smith mee op date, toen hij dacht dat zij en Will gingen scheiden

Deze week kwam in een groot interview met Jada Pinkett Smith naar buiten dat zij en Will Smith al zeven jaar niet meer samen zijn, zonder dat de buitenwereld dit wist. Dit kwam naar voren in een het interview met People. In datzelfde interview deed ze ook een hele interessante onthulling over Chris Rock, die van Will Smith misschien wel de bekendste bitchslap ooit kreeg, nadat hij een grap maakte over Jada's kale hoofd (ze lijdt aan een alopecia). Ze vertelt namelijk dat de komiek haar ooit mee op een date vroeg.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Chris Rock en Jada Pinkett Smith

De relatie tussen Chris Rock en Jada Pinkett Smith kent een aantal bijzondere momenten. Zo vroeg ze hem specifiek 'Nee' te zeggen tegen het hosten van de Oscars in 2016, in solidariteit met de zwarte gemeenschap in Hollywood. Dan was er natuurlijk het beroemde moment dat Chris een foute grap maakte over Jada's kaalheid, waarna Will Smith opstond uit het publiek, naar hem toeliep en hem keihard in zijn gezicht sloeg. Miljoenen mensen over de hele wereld keken mee, want het werd live uitgezonden.

Een derde bijzonder moment in hun relatie, vertelt ze in het interview, was toen Chris Jada plotseling opbelde. "Ik denk dat elke zomer wel geroepen werd dat Will en ik gingen scheiden. Deze zomer dacht Chris dus dat we ook echt gingen scheiden. Dus hij belde me op en vroeg of hij me mee uit mocht nemen." Toen de actrice vroeg wat hij bedoelde, zei hij: "Nou, gaan Will en jij niet scheiden?" Waarop ze antwoordde dat het maar geruchten waren. "Hij schrok ervan en bood onmiddellijk zijn excuses aan."

Ster advertentie
Ster advertentie