Entertainment

Jada Pinkett Smith schrijft boek over "ingewikkeld huwelijk" met Will Smith

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Jada Pinkett Smith schrijft boek over "ingewikkeld huwelijk" met Will Smith

Jada Pinkett Smith heeft een boekendeal getekend en gaat in een van die boeken in ieder geval schrijven over haar "ingewikkelde huwelijk" met Will Smith. Dat meldt People.

Huwelijk

Jada en Will trouwden in 1997 met elkaar. In de talkshow van Jada, Red Table Talk, schuiven bijna alle gezinsleden regelmatig aan. Het stel liet hier vaker blijken/horen dat hun huwelijk niet altijd soepel is verlopen. Zo waren de twee in 2015 een tijdje uit elkaar met het fameuze 'Entanglement' tussen Jada en August Alsina tot gevolg.

Oscar-incident

Begin dit jaar haalde het koppel opnieuw de voorpagina's vanwege het Oscar-incident waarbij Will Smith presentator Chris Rock een klap in het gezicht gaf. Reden daartoe was een grap die de komiek maakte over het kale hoofd van Jada, wat later gevoelig bleek te liggen vanwege een aandoening waardoor ze haar verliest.

Andere onderwerpen

Behalve haar relatie met Will, zal Jada het in haar boek ook hebben over haar jeugd in Baltimore, de verslaving van haar ouders, haar vriendschap met Tupac en het moederschap. Daarnaast bespreekt ze ook een tijd waarin ze kampte met een depressie en suïcidale gedachten.

Ster advertentie
Ster advertentie