Entertainment

Cardi B claimt geen muziek uit te brengen vanwege nare reacties op social media

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B claimt geen muziek uit te brengen vanwege nare reacties op social media

Net als vele andere rappers krijgt Cardi B het zo nu en dan aan de stok met fans op sociale media. Gisteren was het weer raak toen X-gebruikers haar uit de tent lokte door onder andere te zeggen dat ze niet hard genoeg werkt.

"F**k jullie allemaal"

De rapper kreeg onder andere te maken met een internettrol die tweette: "Cardi B is de enige Mexicaan die niet hard werkt." Cardi, die overigens geen Mexicaanse is, maar Dominicaanse en Trinidadiaanse roots heeft, liet het er niet bij zitten en antwoordde: "Ik hoop dat jij en je moeder sterven." In hetzelfde draadje zei een andere X-gebruiker dat de New Yorkse rapper moet waken voor karma, omdat ze anderen de dood toewenst.

Even later klapte de New Yorkse rapper terug met: "F**k jullie allemaal. Jullie mogen mij Mexicaan noemen, mij de grond inboren en onzin over mij praten. Dit is de reden waarom ik geen muziek uitbreng." In een vervolgtweet leek Cardi B te hinten naar suïcidale gedachtes. "Ik wil gewoon een kogel door mijn kop jagen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zelfmoord overwogen

Het is niet de eerste keer dat Cardi B hint naar zelfmoordneigingen. Vorig jaar tijdens een zitting in de rechtszaak die ze had aangespannen tegen YouTuber Tasha K zei ze ook al dat ze zelfmoord overwoog. De rapper deed de onthulling nadat Tasha K vele video's publiceerde op YouTube waarin ze leugens over Cardi B verspreidde. "Ik was depressief en voelde me verslagen. Ik wilde niet eens met mijn man in bed slapen. Het voelde alsof ik mijn kind niet eens verdiende."

Hulp bij depressie

Heb jij last van een depressie of andere psychische problemen? Het is heel belangrijk om hierover te praten. Neem contact op met Mind Korrelatie. Zij zijn maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 21.00 bereikbaar via 0900-1450. Je kunt ook chatten, mailen of WhatsAppen voor advies en hulp via mindkorrelatie.nl.

Zelfmoordpreventie

Denk je aan zelfbeschadiging, zelfmoord of maak je je zorgen om iemand anders? Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via 113.nl, bel 113 of via het gratis nummer 0800-0113.

Ster advertentie
Ster advertentie