Entertainment

Bilal Wahib na mislukte terugkeer op Instagram: "We blijven het elke maand proberen"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Bilal Wahib na mislukte terugkeer op Instagram: "We blijven het elke maand proberen"

Bilal Wahib was vorige week ineens onverwachts terug op Instagram, maar die comeback was van korte duur. Binnen een paar uur werd zijn account, dat al door tienduizenden mensen werd gevolgd, namelijk offline gehaald.

Blijven proberen

Verbaasd dat zijn account vorige week werd verwijderd, is Bilal niet per se. "We wisten wel dat het zou gebeuren, want het mocht niet. We dachten: we wachten nu al zo lang, dus we gaan het gewoon proberen", vertelt hij in gesprek met RTL Boulevard. "We hadden zoiets van: misschien mag het, misschien niet, maar het mag dus nog steeds niet. Dat moeten we accepteren." Eén ding is zeker: Bilal is niet van plan om het hierbij te laten. "We gaan het elke maand weer proberen", vertelt hij lachend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mislukte comeback

De acteur en zanger kreeg in maart vorig jaar een levenslange ban van Instagram en Facebook, nadat hij tijdens een livestream op Instagram een minderjarige jongen aanzette zijn geslachtsdeel te laten zien. In de bio van het verwijderde account stond dat het account werd beheerd door het management van Bilal.

Ster advertentie
Ster advertentie