Up 2 Date

Bilal Wahib opgepakt na livestream waar minderjarige geslachtsdeel toont

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Bilal Wahib opgepakt na livestream waar minderjarige geslachtsdeel toont

Er is veel ophef ontstaan op social media nadat Bilal Wahib en Ouassama Ahammoud gisterenavond in een livestream een jongen van 12 vroegen om zijn geslachtsdeel te laten zien. Kort daarna deelt de Amsterdamse politie dat een 22-jarige Amsterdammer is aangehouden die wordt verdacht van het vervaardigen en/of verspreiden van kinderporno. Vanwege privacyredenen wordt door de politie geen naam genoemd, maar gezien de leeftijd zou het om Bilal kunnen gaan. Dat melden AT5 en Parool.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Top Notch staakt samenwerking

Platenlabel Top Notch heeft besloten de werkzaamheden met betrekking tot Bilal Wahib te staken. Dat heeft het label woensdag in een verklaring laten weten. "Door ons is kennisgenomen van de acties van Bilal Wahib op Instagram Live vannacht. Dit heeft ons er toe doen besluiten om per direct alle werkzaamheden ten aanzien van de artiest Bilal Wahib neer te leggen", aldus het label. Ook RTL, die vanavond een aflevering van Rooijakkers over De Vloer met Bilal Wahib op de planning had staan, laat weten dat de uitzending wordt geschrapt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NPO Zapp haalt uit voorzorg programma Bilal Wahib offline

NPO Zapp heeft besloten het programma Teenage Boss, dat gepresenteerd wordt door Bilal Wahib, offline te halen. Dat is om te voorkomen dat kinderen in het programma worden geassocieerd met de huidige berichtgeving omtrent de presentator, aldus een woordvoerder. De afleveringen waren online terug te kijken.

FunX heeft besloten de muziek van Oussama en Bilal niet meer te draaien tot er een statement is. Op basis daarvan zal er een nieuw besluit worden genomen.

Ster advertentie
Ster advertentie