Entertainment

Famke Louise en Ronnie Flex vertellen ongemakkelijk over hun relatie

foto: RTL XL
  1. Newschevron right
  2. Famke Louise en Ronnie Flex vertellen ongemakkelijk over hun relatie

Famke Louise is een van de populairste Nederlandse artiesten van de afgelopen tijd. Voor Peter van der Vorst genoeg reden om de 20-jarige ster te bezoeken in Van Der Vorst Ziet Sterren. Famke vertelt in het programma openhartig over het onverwacht overlijden van haar vader en haar relatie met Ronnie Flex.

Relatie Ronnie en Famke

Wanneer Peter haar huis binnenloopt en in de huiskamer staat, komt hij daar plotseling ook Ronnie Flex tegen. Ronnie wil snel doorlopen, maar Peter wil eerst van hem weten waarom hij een paar maanden eerder - toen Peter voor hetzelfde programma langsging bij de rapper - niks gezegd had over zijn relatie met Famke. "Ik heb wel stiekem een beetje tegen je staan liegen, Peter", biecht Ronnie op.

Eerste ontmoeting

Terwijl Ronnie en Famke ongemakkelijk naast elkaar staan, vertellen ze samen dat de relatie tot stand is gekomen tijdens een feestje van een awardshow. Maar hoe het precies ging, daar hebben ze allebei hun eigen ideeën over."Jij wil altijd doen alsof je hard to get was", zegt Ronnie lachend tegen Famke. "Ja dat was ik ook!", antwoordt ze geïrriteerd. Uiteindelijk bevestigt Ronnie dat het inderdaad een tijdje duurde voordat Famke wilde afspreken: "Ze zei de hele tijd nee en ik begreep niet waarom, want we hadden wel al gezoend."

Accepteren

Nadat Ronnie het huis heeft verlaten om te gaan werken, vraagt Peter nog even door over de relatie. Hij is benieuwd hoe het voor Famke was om te horen dat haar vriend vader zou worden. "Hij heeft het me gelijk verteld", legt Famke uit. "Ik heb ervoor gekozen om met hem te zijn en dus ook dat te accepteren." Ze geeft wel toe dat het niet makkelijk is en het hun relatie af en toe verwarrend maakt.

"Ik vind het belangrijk dat het goed met hem gaat."

Relatiestatus

Kort nadat het interview bij Van der Vorst Ziet Sterren werd opgenomen, maakten Ronnie en Famke via Instagram bekend dat hun relatie over was. Toch heeft het management van de artiesten later aan de programmamakers laten weten dat dit niet klopt en dat ze nog samen zijn.

Vader

Een ander onderwerp waar Famke openhartig over spreekt, is het plotseling overlijden van haar vader. Twee jaar geleden viel hij uit het raam. Hij overleed uiteindelijk in het ziekenhuis in het bijzijn van Famke. "Op het moment zelf stort je hele wereld in." Hoewel ze inmiddels met zijn dood heeft leren leven, mist ze haar vader nog iedere dag.

"Sinds mijn vader is overleden, is alles beter gegaan in mijn leven. Het is alsof er een engel op mijn schouder zit die ervoor zorgt dat ik de juiste keuze maak."

Afgrond

"Ik denk dat het zelfmoord was," vertelt Famke over de door van haar vader,"maar we weten het niet en de recherche kon er niks over zeggen." Famke vertelt dat het al jaren niet goed ging met haar vader. "Hij heeft zichzelf de afgrond in geholpen." Volgens haar begon het toen haar ouders uit elkaar gingen. Famke was toen 11 en had veel last van de manier waarop haar ouders met elkaar omgingen. Zij had dan ook geen last van de scheiding: "Ik was opgelucht, want mijn ouders hadden vaak ruzie en daardoor sliep ik slecht." Haar vader kon de scheiding echter niet accepteren: "Hij was het er niet mee eens."

FunX music Awards

Ben jij fan van Famke Louise? Ze is genomineerd voor de FunX Music Awards in de categorie Artist of the Year Female. Heb je nog niet gestemd? Stem nu en maak kans op kaarten voor de uitreiking van de FunX Music Awards in de Amsterdamse Paradiso op 11 juni.

Ster advertentie
Ster advertentie