FunX

Famke Louise over Bizzey: "Alles werd voor me bepaald en dat maakte me ongelukkig"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Famke Louise over Bizzey: "Alles werd voor me bepaald en dat maakte me ongelukkig"

Omdat Vanessa nog steeds op vakantie is, was niemand minder dan Famke Louise gisteren Giorgio's co-host bij Turn Up! Ze spraken tijdens de uitzending onder andere over haar nieuwe track Derrière en over het gedoe tussen Bizzey en Ali B.

Nieuw label

Na haar breuk met Bizzey heeft Famke een tijdje zonder label gezeten. "Ik heb best lang gezocht naar welk label met de beste deal kwam." Uiteindelijk koos ze voor Ali B's Trifecta. Donderdag tekende ze het nieuwe contract. FunX was daarbij aanwezig en sprak met Ali, die wat lovende woorden voor zijn nieuwe protegé had: "Ik ken weinig artiesten die kunnen tippen aan haar creativiteit. Sorry ik was er echt van onder de indruk."

groter

De switch tussen Ali B en Bizzey ging niet zonder slag of stoot. Tijdens een interview bij FunX gaf Bizzey aan de keuze van Famke niet echt te begrijpen. Volgens hem had ze veel meer kunnen bereiken als ze bij hem was gebleven.

"Ik denk dat ze nu wel een millie volgers gehad."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ongelukkig

Famke is het daar niet mee eens: "Ik ben daar weggegaan met een reden. Ik was gewoon niet gelukkig en kon gewoon niet mijn ding doen. Nu kan ik dat wel." Ze wil zelf bepalen hoe ze zichzelf neerzet en welke muziek ze gaat maken. Volgens haar kon dat niet bij Bizzey. "Eigenlijk werd alles voor me bepaald en dat maakte me ongelukkig." Ze begrijpt niet waarom Bizzey deze uitspraken deed: "Ik heb nog nooit een slecht woord over hem gezegd. Ik snap niet waar die reactie vandaan komt. Met hem gaat het goed, met mij gaat het ook oké, dus laten we elkaar gewoon met rust laten."

Derrière

Vandaag heeft Famke haar nieuwe single met bijbehorende clip uitgebracht, genaamd Derrière.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie