Entertainment

Nick Cannon verwelkomt twaalfde kind

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Nick Cannon verwelkomt twaalfde kind

Nick Cannon is voor de twaalfde keer vader geworden. Hij en model Alyssa Scott verwelkomen een dochter: Halo Marie. Dat maakt Scott via haar Instagram bekend.

Halo Marie

De dochter is op 14 december geboren, maar het koppel komt nu pas naar buiten met het nieuws. Halo Marie is het tweede kind van Nick en Alyssa. Vorig jaar kregen ze al zoon Zen, maar die is vijf maanden na zijn geboorte overleden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

13e kind op komst

Het twaalfde kind van Nick betekent niet dat de komiek en presentator nu klaar is met gezinsuitbreiding. Een andere vrouw, Abby De La Rosa, met wie Nick vorig jaar nog een tweeling kreeg, is momenteel in verwachting.

overzicht

Eerder dit jaar kreeg Nick met Brittany Beel nog zoontje nummer tien: Rise Messiah. Met dezelfde vrouw kreeg Nick in 2017 zoontje Golden Sagon en in 2020 dochtertje Powerful Queen. Een maand daarvoor, in september, kreeg Nick ook al een kindje. Toen werd baby nummer negen, dochtertje Onyx Ice Cole, geboren bij model LaNisha Cole.

Nick werd voor het eerst vader in 2011. Toen kreeg hij met ex Mariah Carey de tweeling Monroe en Moroccan. In 2021 kwam zijn tweede tweeling met Abby De La Rosa, die momenteel dus in verwachting is van hun derde kind. Een week na die geboorte kwam zoon Zen bij Alyssa Scott, die kort daarna helaas overleed. Afgelopen zomer werd baby nummer acht geboren: zoontje Legendary bij model Bre Tiesi.

Ster advertentie
Ster advertentie