Entertainment

Bigidagoe laat van zich horen op Instagram en toont schotwonden

foto: YouTube: Bigidagoe
  1. Newschevron right
  2. Bigidagoe laat van zich horen op Instagram en toont schotwonden

Rapper Bigidagoe werd vorige week neergeschoten in Amsterdam en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Inmiddels lijkt het weer een stuk beter met hem te gaan en geeft hij op Instagram een teken van leven.

'Ongeluk zit in een klein hoekje'

In de video toont Bigidagoe zijn schotwonden, terwijl hij met een badjas in de badkamer staat. "Een ongeluk in een klein hoekje", zo noemt hij het incident. "Jullie kunnen mij schieten, maar niet breken!" De 23-jarige verwerpt vervolgens beschuldigingen dat hij zelf criminele daden heeft gepleegd. "Ik praat het allemaal niet goed, maar zo fout ben ik ook weer niet bezig geweest", aldus de Amsterdammer. Hij wijst vooral naar de, in zijn ogen, falende rol van de gemeente.

Muziek maken

Danzel, hoe hij eigenlijk heet, stelt dat hij gewoon een jongen is die graag muziek maakt en helemaal niet in de drugswereld is verwikkeld. "Ik ga muziek blijven maken. Sommige mensen zullen dat niet leuk vinden, maar jammer dan. Jullie weten wat ik zoek. Ik zoek een fucking miljoen."

Schietpartijen

Vorige week werd Bigidagoe neergeschoten in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Inmiddels zijn er twee verdachten opgepakt, waarvan maandag bekend werd dat zij langer vast blijven zitten. Later in dezelfde week werd ook het huis van Bigidagoe's moeder onder vuur genomen.

Ster advertentie
Ster advertentie