Entertainment

Nicki Minaj gaat zesdelige docuserie uitbrengen

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj gaat zesdelige docuserie uitbrengen

Nicki Minaj gaat een nieuwe docuserie uitbrengen op HBO Max. Op Instagram kondigt de rapper deze zesdelige docuserie aan die een "ruwe en ongefilterde" kijk in haar leven moet laten zien.

"Ik kan niet wachten om het met jullie te delen"

De docuserie zal dus verschijnen op HBO Max en is geregisseerd door Michael John Warren, die zijn regiedebuut maakt met Jay-Z's Fade to Black. Nicki is zelf uitvoerend producent: "Ik ben zo blij om HBO Max aan boord te hebben om me te helpen mijn verhaal op deze gedenkwaardige manier te vertellen. Een manier waar mijn fans van zullen houden. Deze documentaire is geweldig, dat beloof ik. Ik kan niet wachten om het met jullie te delen". De rapper werd onlangs moeder en het is te verwachten dat ook dit hoofdstuk uit haar leven onderdeel zal zijn van de nieuwe docuserie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een veelzijdige kunstenaar

Iedere aflevering duurt een half uur. Hoe de serie gaat heten is nog niet bekend. Sarah Aubrey, hoofd originele content bij HBO Max, legt uit wat Nicki Minaj zo interessant maakt: "Nicki Minaj is een veelzijdige kunstenaar, zakenvrouw en innovator, maar ook een kracht waarmee rekening moet worden gehouden. Het is een voorrecht om dit project naar HBO Max te brengen en onze kijkers ongekende toegang tot haar leven te bieden".

Ster advertentie
Ster advertentie