Naar homepage
OMG

Advocaat gaat viraal na citeren Nicki Minaj-rap in strijd tegen Trump

foto: Instagram @nickiminaj/MSNBCfoto: Instagram @nickiminaj/MSNBC
  1. Newschevron right
  2. Advocaat gaat viraal na citeren Nicki Minaj-rap in strijd tegen Trump

Een Amerikaanse advocaat wist op een wel heel geestige wijze te verwoorden hoe president Donald J. Trump er naast zit met zijn claims dat er gefraudeerd is tijdens de verkiezingen. De man was live te zien op zender MSNBC en besloot een Nicki Minaj-rap te citeren. Dat sloeg aan, want het fragment gaat momenteel het hele internet over.

'I don't need no fraud!'

In het fragment bespreekt de advocaat, Ari Melber, de vermeende verkiezingsfraude tijdens de afgelopen Amerikaanse verkiezingen. Wanneer hij er een artikel uit The New York Times bijhaalt, besluit hij een link tegen leggen met Nicki's rap. "Wat je in dit artikel leest komt in essentie overeen met Nicki Minaj' klassieker No Frauds. I don't need no fraud, I don't need no drama, don't need no lies."

Man gaat viraal

De regels passen inderdaad goed bij de huidige situatie en het fragment ging dan ook gelijk viraal. De video is inmiddels al een miljoen keer bekeken en wordt vol lof ontvangen door velen. "Zo zie je maar, er is een Nicki Minaj-line voor iedere situatie!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Advocaat reageert

De hype is de advocaat zelf ook niet ontgaan en daarom heeft hij gereageerd via zijn Twitter-kanaal. "Waarom niet?", schrijft hij, wanneer iemand vraagt waarom hij besloot de rap te gebruiken in zijn betoog.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie