Entertainment

Zo anders zagen deze 10 celebs er aan het begin van het decennium uit

foto: lev radin/Kathy Hutchins/Tinseltown / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Zo anders zagen deze 10 celebs er aan het begin van het decennium uit

Weet jij nog hoe je eruit zag aan het begin van dit decennium? Misschien schaam je je kapot als je de foto's terugziet, maar één ding is zeker: je bent niet de enige. Ook de artiesten van nu gingen heel anders de jaren '10 in dan dat ze eruit komen. Sommigen waren nog niet eens volwassen, wat duidelijk terug te zien is aan de twijfelachtige haar- en kledingkeuzes. Op de laatste dag van het decennium is het daarom tijd voor een grote throwback. Check hier hoe veel (of weinig) de volgende tien celebs veranderd zijn.

1. ARIANA GRANDE

Precies tien jaar geleden stond Ariana Grande aan het begin van haar carrière. Ze verscheen toen met knalrood haar als Cat in de populaire tienerserie Victorious. Inmiddels is ze, na het opbouwen van een indrukwekkende muzikale carrière, op 26-jarige leeftijd een van de grootste vrouwelijke popartiesten van het moment. Ariana's haar is nog steeds haar handelsmerk, maar het rode kapsel is vervangen door een lange, steile, bruine ponytail.

Foto's: lev radin / Shutterstock.com / Instagram: @arianagrande

2. Justin Bieber

Justin Bieber was aan het begin van de jaren '10 een van de beroemdste tieners uit de muziekindustrie. Het was de tijd van Baby en Never Say Never, maar vooral van het bekende bloempotkapsel. In de tien jaar die volgden, heeft dat kapsel plaatsgemaakt voor haar in alle kleuren van de regenboog. Na een iets mindere periode begin dit jaar, gaat het nu weer helemaal lekker met de inmiddels getrouwde 25-jarige Biebs.

Foto's: Joe Seer / Shutterstock.com/Instagram: @justinbieber

3. Selena Gomez

Selena Gomez is gezegend met goede genen, want de 27-jarige actrice kan vandaag de dag waarschijnlijk nog steeds haar id-kaart van tien jaar geleden gebruiken. Haar looks mogen dan misschien nog even cute zijn, Selena heeft in die tien jaar flink aan zowel zichzelf als haar cv gewerkt en dat is terug te zien in het zelfvertrouwen dat ze uitstraalt op de foto's van nu.

Foto's: Kathy Hutchins / Andrea Raffin / Shutterstock.com

4. Drake

Na als tiener bekend te zijn geworden door de tv-serie Degrassi: The Next Generation, begon Drake in de jaren '10 met het opbouwen van een inmiddels legendarische muzikale carrière. Herinner je je Find Your Love nog? Tien jaar en flink wat baardgroei later mag Drizzy zich op 33-jarige leeftijd de meest gestreamde artiest van het decennium noemen.

Foto's: Kathy Hutchins / Shutterstock.com

5. Adele

Adele heeft de afgelopen tijd zo'n glow up ondergaan, dat ze een trending topic werd op Twitter. Het was een paar maanden geleden op het verjaardagsfeestje van Drake dat bij veel mensen opviel hoe erg ze getransformeerd was. De Britse 33-jarige zangeres is flink wat kilo's afgevallen en zit na wat veranderingen in haar privéleven een stuk lekkerder in haar vel. En dat is te zien!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto's : AFP / Instagram: @adele

6. J. Cole

Waar J. Cole (34) nu aan het hoofd staat van een eigen platenlabel, bracht hij aan het begin van dit decennium zijn debuutalbum uit bij Roc Nation. Met zijn gemillimeterde kapsel bereikte hij daarmee de nummer één-positie in de Billboard 200. Zijn haar is inmiddels een stuk langer en ook de rest van zijn style heeft een behoorlijke transformatie ondergaan.

Foto's: Kathy Hutchins / Shutterstock.com / Instagram: @thejcolebible

7. MILEY CYRUS

Aan het begin van de jaren '10 had Miley Cyrus al een flink vermogen opgebouwd met de Disney-serie Hannah Montana. Ze behoorde toen al tot de rijkste personen onder de 30 jaar. De jaren erna onderging ze een flinke metamorfose om van dat Disney-imago af te komen, denk Wrecking Ball. Imiddels is ook de kort haar-periode waarin ze regelmatig ergens (half)naakt opdook voorbij. Miley is nu 27 jaar oud en haar look is naar eigen zeggen weer more basic.

Foto's: Everett Collection / Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

8. Pharrell

Pharrell staat bekend als de man die niet ouder wordt. Al jaren vergelijken mensen vol verbazing foto's van de artiest, die er op een of andere manier altijd uit blijft zien als twintiger. Maar nu, op 46-jarige leeftijd, lijkt daar een einde aan te zijn gekomen. Het was de foto met Kanye, Jay-Z en P. Diddy op Diddy's verjaardagsfeestje waardoor mensen opmerkten dat de eerste tekenen van ouderdom ook bij Skateboard P zichtbaar worden. Maar 46 zou je hem nog steeds niet geven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto's: Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com / AFP

9. Kim Kardashian

Kim Kardashian (39) stond aan het begin van de jaren '10 midden in de transformatie van assistent van Paris Hilton tot 'Koningin van de Social Media'. Dat ging gepaard met een make-over die heeft geleid tot haar inmiddels iconische look en tevens haar handelsmerk. Hate it or love it, Kim en haar Kardashian-familie behoren hoe dan ook tot de groep meest invloedrijke personen van de decade.

Foto's: Kathy Hutchins / Shutterstock.com / Instagram: @kimkardashian

10. KYLIE JENNER

De grootste transformatie is ongetwijfeld die van Kylie Jenner. Het is geen geheim dat de 22-jarige realityster en influencer het een en ander aan zichzelf heeft laten sleutelen. Haar look is inmiddels een inspiratie voor vrouwen van over heel de wereld en dat is onder andere te merken aan het succes van haar eigen beautylijn. Mochten haar Instagramfoto's je soms onzeker maken, dan herinnert onderstaande throwback je eraan dat het soms allemaal een kwestie van geld, make-up en een goede plastische chirurg is...


Foto's: Tinseltown / Shutterstock.com / Instagram: @kyliejenner
Ster advertentie
Ster advertentie