Entertainment

Carole Baskin boos op Cardi B en Megan Thee Stallion om katachtigen in videoclip

foto: Netflix / YouTube: Cardi B
  1. Newschevron right
  2. Carole Baskin boos op Cardi B en Megan Thee Stallion om katachtigen in videoclip

Carole Baskin is boos. Dit keer niet op Joe Exotic, maar op Cardi B en Megan Thee Stallion. Carole is namelijk niet blij met het gebruik van tijgers en andere katachtigen in de videoclip van WAP van de twee artiesten.

Big cat pimps

In de videoclip zijn verschillende scènes te zien waarin tijgers en andere katachtigen in een kamer chillen met Cardi B en Megan Thee Stallion. Het enige wat Carole oplucht, is voor dat de dieren waarschijnlijk achteraf erin zijn gephotoshopt. "Er moet sowieso een greenscreen geplaatst worden achter de katten, maar dat gebeurt niet in het wild. Waarschijnlijk zijn ze gefilmd bij 'big cat pimps' die geld verdienen door het slaan, uitdelen van stroomstoten en uithongeren van de katten."

Statussymbool

Carole is bang dat volgers van de twee artiesten, die misschien niet beter weten, hen gaan imiteren. Het zou volgens haar het idee van rijke mensen met tijgers als huisdieren verheerlijken als een soort statussymbool.

"Als de tijgers op een gegeven moment te groot zijn om mee te spelen, voelt het houden ervan vaak als een verplichting voor de eigenaren. Uiteindelijk worden ze vernietigd of weggegeven aan mensen die ermee willen pronken. Dat laatste gaat nooit goed, waardoor de katten vaak in fokkerijen worden gedumpt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie