Entertainment

Vanessa Bryant boos op Meek Mill vanwege 'respectloze' line over Kobe Bryant

foto: Arturo Holmes (Shutterstock)foto: Arturo Holmes (Shutterstock)
  1. Newschevron right
  2. Vanessa Bryant boos op Meek Mill vanwege 'respectloze' line over Kobe Bryant

Vanessa Bryant heeft via Instagram haar ongenoegen geuit over een line van Meek Mill die te maken heeft met Kobe Bryant. Dit nadat de line afgelopen week al voor veel kritiek zorgde van fans.

De line

Het gaat om een onuitgebracht nummer dat Meek Mill maakte met collega-rapper Lil Baby. Daarin zou Meek Mill de volgende line rappen: "Yeah, and if I ever lack, I’m goin’ out with my chopper, it be another Kobe." De rapper uit Philadelphia kreeg veel kritiek op social media, aangezien de line verwijst naar de helikoptercrash van 26 januari 2020, waarbij basketballer Kobe Bryant en zijn 13-jarige dochter Gianna om het leven kwamen.

Ook Vanessa Bryant, de weduwe van Kobe, liet via haar Instagram Stories weten niet blij te zijn met de line. "Beste Meek Mill, ik vind deze line buitengewoon ongevoelig en respectloos", schrijft ze. "Ik ben niet bekend met jouw muziek, maar ik geloof dat je beter kunt dan dit. Het is prima als je een fan van mijn man bent, maar er zijn betere manieren om je bewondering te tonen. Dit mist respect."

foto: Instagram: @vanessabryant

Excuses aangeboden

Niet lang nadat Vanessa haar boodschap deelde, postte Meek Mill een tweet waarin hij schrijft: "Ik ga weer savage terugkomen in deze shit, f*ck je gevoelens!" Inmiddels is deze tweet verwijderd. Veel mensen dachten dat het naar Vanessa gericht was, waarna de rapper later ophelderde: "Ik heb eerder vandaag in privésferen mijn excuses aan haar aangeboden. Niets dat ik op mijn pagina zeg, verwijst naar de familie van een rouwende vrouw!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie