Entertainment

Frenna breekt het internet door nieuwe foto met Yolanthe Cabau

foto: Instagram: @frenna
  1. Newschevron right
  2. Frenna breekt het internet door nieuwe foto met Yolanthe Cabau

Frenna heeft het internet zojuist op zijn kop gezet met een post op zijn Instagram. De Pretty Girls-zanger plaatste een foto waarop hij te zien is met een schaars geklede Yolanthe Cabau, de ex van onder meer Wesley Sneijder.

Frenna en Yolanthe

De Instagrampost van Frenna, waar geen caption bij stond, heeft binnen een half uur al meer dan achtduizend likes behaald. Hoewel de post superhard gaat, is het niet helemaal duidelijk waarom Frenna en Yolanthe met elkaar poseren. De comment-sectie bewijst dat veel fans verwachten dat het gaat om een mogelijke videoclip of in ieder geval een covershoot voor een aankomende single.

Daarnaast kunnen de geruchten over een mogelijke intieme relatie tussen de twee niet uitblijven, wat voor veel grappige reacties zorgt. "Ik ben trots op je", schrijft iemand onder de post. Een ander is het daarmee eens en zegt: "Je hebt het uitgespeeld." Daarnaast zijn er ook veel reacties van mensen uit de scene. Zo reageert Kees de Koning sarcastisch met een verdrietige emoji en maakt Qlas een punchline over Wesley Sneijder, de ex van Yolanthe: "Dus ik snij der als ..."

foto: Instagram: @frenna

Frenna en Yolanthe Cabau

FunX Music Awards

Frenna maakt ook dit jaar weer kans op meerdere prijzen tijdens de FunX Music Awards! Vergeet vooral niet te stemmen op je favoriete artiesten via deze link en maak kans op de allerlaatste tickets voor de uitverkochte show op 30 mei in de AFAS Live.

FunX Music Awards 2024

Vanavond is het tijd voor de elfde editie van de FunX Music Awards. De genomineerde FunX-artiesten strijden tijdens de awardshow in AFAS Live in Amsterdam om de belangrijkste muziekprijzen. Dit jaar kun je uitkijken naar onvergetelijke optredens van Reanny, CHO, Jonna Fraser, Siggy & D1ns, Broederliefde en DYSTINCT.

Heb je geen kaartjes kunnen bemachtigen voor de FunX Music Awards? Geen stress. De hele awardshow is vanaf 21:00 uur hier live te checken via FunX.nl, de FunX app, TikTok én op het YouTube-kanaal van FunX. Als je online meekijkt, zit je sowieso front row en mis je geen moment!

Ster advertentie
Ster advertentie