Entertainment

Jennifer Lopez over haar struggles: "Ik twijfel soms en ben onzeker"

foto: Instagram: @jlo
  1. Newschevron right
  2. Jennifer Lopez over haar struggles: "Ik twijfel soms en ben onzeker"

Tijdens de première van de nieuwe film Shotgun Wedding vertelt Jennifer Lopez in gesprek met People dat ze wel eens kampt met onzekerheid. De zangeres, die onlangs opnieuw in het huwelijksbootje stapte met Ben Affleck, legt uit dat het leven een strijd is en ze soms twijfelt over de keuzes die ze maakt.

'Ook maar een mens'

Voor de buitenwereld lijkt het misschien soms alsof Jennifer Lopez niks te klagen heeft. Ze zingt, acteert, wordt genomineerd voor Grammy's, is moeder en lijkt gelukkig in de liefde. Maar de superster vertelt dat ze, net als ieder ander mens, ook kampt met gevoelens die ze niet aan de buitenwereld toont. "Ik probeer gewoon altijd mijn beste beentje voor te zetten", aldus de 53-jarige.

Jennifer Lopez snapt dat mensen van buitenaf denken dat ze een 'geweldig' leven heeft. "Want ik ben niet iemand die haar angsten deelt." Volgens haar heeft dat te maken met het feit dat ze een beroemde artiest is. "Je probeert dan vooral het beste van jezelf te laten zien. Maar ik ben ook maar een mens. Ik lijd soms in stilte, waar niemand vanaf weet."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onzeker

Bij haar volgende album zullen mensen een andere kant van haar zien, laat JLo weten. "Ik heb er veel over nagedacht: welke kanten van mezelf wil eigenlijk nog delen met mijn fans?" Volgens de zangeres wil ze bekendstaan als een authentieke artiest. "Om die reden voel ik dat er een aantal persoonlijke dingen gezegd en gedeeld moeten worden. Anders denkt iedereen alleen maar van: oh, die vrouw heeft alles voor elkaar en geen zorgen."

Het grote publiek kan dus rekenen op een kwetsbare kant van Jennifer Lopez die ze nog niet eerder getoond heeft. Ze wil daarmee laten zien dat het mogelijk is om 'succesvol' te zijn, ondanks dat je met tegenslagen te maken hebt. "De waarheid is dat ik net als ieder ander mens ben: ik struggle soms, ik twijfel soms en ik ben onzeker."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie