Entertainment

Realityserie Monica Geuze 'Like Monica' krijgt een tweede seizoen

foto: YouTube: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Realityserie Monica Geuze 'Like Monica' krijgt een tweede seizoen

Goed nieuws voor de mensen die maar geen genoeg kunnen krijgen van het leven van Monica Geuze. De YouTuber, en tevens door FHM uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland 2021, komt met een gloednieuw seizoen van haar eigen realityserie Like Monica.

Tijdelijke stop

Het eerste seizoen was rond maart vorig jaar te zien op Videoland. Hoewel er nog een paar afleveringen op de planning stonden, kwamen de opnames door de coronapandemie stil te liggen. Door de versoepelingen kon er uiteindelijk toch weer worden gefilmd.

Verhuizing

In het nieuwe seizoen laat Monica onder andere de voorbereidingen rondom de verhuizing naar een miljoenenhuis in Amsterdam zien. De nieuwe woning kocht ze samen met haar vriend Robbert. Natuurlijk speelt haar dochtertje Zara-Lizzy ook een belangrijke rol in de serie. Daarnaast verschijnen ook haar familie en vrienden in beeld.

Like Monica zal vanaf woensdag 9 juni te bekijken zijn op Videoland.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mooiste vrouw van Nederland

Monica is de laatste tijd sowieso lekker op dreef. Ze mocht namelijk afgelopen dinsdag de prijs voor mooiste vrouw van Nederland 2021 in ontvangst nemen. De multi-getalenteerde Monica zag dit als een enorme eer. Op haar Instagram benadrukte ze wel dat schoonheid nooit een competitie moet zijn: ''Ik hoop dat iedereen zichzelf een mooi mens vindt, zowel van binnen als van buiten.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie