Entertainment

Ashanti lacht Nelly uit nadat hij tand verliest tijdens Super Bowl

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Ashanti lacht Nelly uit nadat hij tand verliest tijdens Super Bowl

Normaal gesproken als je partner iets vervelends meemaakt, probeer je diegene altijd eerst te troosten. Ashanti gooit het echter over een compleet andere boeg en lacht haar partner liever eerst uit. Dat gebeurde afgelopen nacht tijdens het Super Bowl-weekend toen Nelly door zijn eigen onhandigheid een voortand verloor.

"Tand eruit geslagen"

In een video op Instagram toont Nelly zijn gebit en zegt hij: "Ik heb godverdomme mijn tand eruit geslagen." De rapper videobelt vervolgens Ashanti om het nieuws met haar te delen. Vrijwel direct nadat hij zijn mond opent, barst de R&B-zangeres in lachen uit. Ashanti grapt dat ze nog reservetanden heeft liggen voor Nelly, maar de Dilemma-rapper is zichtbaar not amused. "Er zijn geen reservetanden, waar heb je het verdomme over?" Terwijl Ashanti haar vriend verder uitlacht, vraagt de rapper: "Houd je nog van me?", waarop de zangeres volmondig ja antwoordt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerste kindje?

Eind vorig jaar kwam het nieuws naar buiten dat Ashanti en Nelly mogelijk in verwachting zijn van een kindje. De twee tortelduifjes werden in december vorig jaar gespot op een evenement in St. Louis. Op beelden is te zien dat Ashanti haar handen op haar buik legt, waarna Nelly hetzelfde doet bij haar. De twee hebben echter tot op heden niet bevestigd dat er een kleine op komst is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Knipperlichtrelatie

Nelly en Ashanti hadden tien jaar lang een knipperlichtrelatie. In 2013 gingen ze uit elkaar, maar blijkbaar waren ze nog niet over elkaar heen. Eerder dit jaar bloeide de liefde weer helemaal op tussen de twee en dat lijkt nu te resulteren in hun eerste kindje.

Ster advertentie
Ster advertentie