Entertainment

Tory Lanez reageert met persoonlijke update: "Ik zat helemaal alleen in mijn cel, zonder ramen of spiegels"

foto: YouTube: Tory Lanez
  1. Newschevron right
  2. Tory Lanez reageert met persoonlijke update: "Ik zat helemaal alleen in mijn cel, zonder ramen of spiegels"

Tory Lanez heeft gereageerd op de berichtgevingen dat hij zou vrezen voor zijn leven. In zijn persoonlijke update via Instagram klinkt Tory erg optimistisch en benadrukt de artiest dat hij zich vooral focust op positieve energie. De rapper die veroordeeld is tot een gevangenisstraf van tien jaar maakt er echter geen geheim van dat hij een moeilijke periode achter de rug heeft.

Tory Lanez in gevangenis

Momenteel zit Tory Lanez zijn tijd uit in de North Kern State Prison in Delano, Californië. De muzikant laat in zijn audio-boodschap onder meer weten dat hij zijn fans mist. Hij brengt ze dan ook graag op de hoogte van zijn huidige situatie. "Ik ben gewoon blij dat ik die vorige bullsh*t gevangenis heb mogen verlaten. Ze haatten namelijk op deze jonge frisse jongen, weet je?" Volgens Tory werd hij op zijn vorige locatie regelmatig geïsoleerd. "Ik had dan een 24-uurs lockdown en zat helemaal alleen in een halve cel, zonder ramen of spiegels. Zo zou ik mezelf een heel jaar lang niet eens zien."

Afgelopen weekend kwam Page Six met het nieuws dat Tory zou vrezen voor zijn leven in de gevangenis. "Hij heeft het gevoel dat hij een direct doelwit is vanwege zijn status als beroemdheid", vertelde een bron aan de entertainmentsite. Ondanks de berichtgevingen, komt de muzikant erg optimistisch over in zijn boodschap vanuit de gevangenis. "Ik heb met veel tegenslagen te maken gehad, maar ik heb altijd mijn hoofd hoog gehouden. En ik wil dat jullie allemaal weten dat ik in een goed humeur ben."

Geen vorm van angst

Tory benadrukt aan zijn volgers dat hij weer lekker in zijn vel zit. "Mijn drive en mijn ambitie worden elke dag sterker en sterker. En ik ben zo trots op hoe jullie mij allemaal steunen. Man, ik vond dit echt een spannende tijd, maar ik wil dat jullie weten dat ik niet bang ben. Ik heb geen enkele vorm van angst in mijn hart. Sterker nog, ik ben beter voorbereid dan ooit." De Broke In A Minute-rapper sluit zijn boodschap af met een verrassing voor zijn fans. "De muziek, de video's en alle projecten die jullie wilden: ze zijn allemaal klaar om te droppen. Laten we dus beginnen met degene die jullie het liefst willen: 'Alone at Prom Deluxe'." Check Tory's volledige bericht en boodschap hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Schieten op Megan Thee Stallion

Tory Lanez zit sinds januari in de gevangenis, nadat hij werd opgepakt voor het beschieten van Megan Thee Stallion. De gevangenis raakte de afgelopen maanden meermaals in opspraak nadat er een reeks misdrijven plaatsvonden. Tory heeft na zijn veroordeling in augustus een verzoek ingediend om op borgtocht vrij te komen. Het verzoek is door rechter David Herriford vorige week afgewezen. De rechter uitte zijn zorgen over een mogelijke vluchtpoging van Lanez en wees daarbij op zijn eerdere veroordeling voor gewelddadig gedrag.

Ster advertentie
Ster advertentie