Entertainment

"Cash me ousside"- persoonlijkheid Bhad Bhabie (20) bevallen van eerste kind

foto: Instagram
  1. Newschevron right
  2. "Cash me ousside"- persoonlijkheid Bhad Bhabie (20) bevallen van eerste kind

In 2016 leerden we de toen 13-jarige Bhad Bhabie kennen door haar virale “cash me ousside”-aflevering van Dr. Phil. Nu zeven jaar later, is het kind van destijds zelf moeder geworden van een dochtertje, zo laat Billboard.com weten op hun site.

Story post baby

Volgens het tijdschrift Billboard heeft Danielle Bregoli, zoals Bhad Bhabie echt heet, een zwart-wit filmpje zonder geluid gepost op Instagram Story. In het filmpje is te zien dat er een pasgeboren baby, met een gestreept mutsje op, ligt te slapen onder een dekentje. In december werd bekend dat het zou gaan om een dochtertje zo werd bekend tijdens de gender reveal. Daarnaast gaf Bhad Bhabie te kennen dat rapper Le Vaughn de vader van het kind is. Verder heeft de internetsensatie geen aanvullende info gegeven over haar bevalling, de geboortedatum of de naam van haar kind.

foto: Instagram: bhadbhabie

Kritiek moederschap

Bhad Bhabie reageerde eerder op de kritiek die ze kreeg op haar jonge zwangerschap. Zo zouden mensen hebben gezegd dat ze niet genoeg levenservaring zou hebben om een kind groot te brengen. Daar reageerde Bhad Bhabie daar in de media op door te stellen dat mensen op afstand moeilijk kunnen beoordelen of ze daadwerkelijk een goede of een slechte moeder is.

Volgens Bhad Bhabie beoordelen de mensen haar op basis van haar optreden bij het tv-programma van Dr. Phil. Hierover zegt ze: “Niemand zou een ouder kunnen worden als je afgaat van hun gedrag als kind. Het verschil is alleen dat mijn gedrag viraal is gegaan”.

Ster advertentie
Ster advertentie