Entertainment

Lena laat ‘verminkt’ lichaam corrigeren na mislukte BBL: "Grote billen zagen er echt niet uit"

foto: Instagram @lena.nhds
  1. Newschevron right
  2. Lena laat ‘verminkt’ lichaam corrigeren na mislukte BBL: "Grote billen zagen er echt niet uit"

Lena Semenova, ook wel bekend van Ex on the Beach, is onlangs weer onder het mes gegaan. Na haar 'mislukte' Brazilian butt lift heeft de realityster het besluit genomen om haar voorgaande ingrepen ongedaan te maken.

Lena

Via een Instagrampost laat Lena weten dat ze een bil- en borstverkleining heeft ondergaan om de voorgaande aanpassingen aan haar lichaam te corrigeren. Zo zegt de realityster: "Ik heb hier lang over nagedacht en dit was de juiste stap om te nemen, aangezien ik zo slecht in mijn vel zat." Daarnaast deelt ze dat haar "grote billen er gewoon niet uitzagen" en dat dit met de tijd waarschijnlijk erger zou worden. "Helaas had ik niet voor die grote billen gekozen, maar dat is een verhaal voor een andere keer!", schrijft ze verder onder haar post. In de post van Lena zie je dat ze een bezoekje aan het ziekenhuis bracht en deelt ze het resultaat van haar nieuwe ingreep, waar ze erg enthousiast over is. Ze heeft de procedure vastgelegd en kondigt aan dat ze de beelden spoedig met de buitenwereld zal delen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Brazilian butt lift

Vorig jaar vertelde Lena in de It's Complicated-podcast dat ze twee Brazilian butt lift-ingrepen heeft laten doen en dat ging niet zonder gebreken. Zo zei ze dat de arts haar heeft "verminkt" en dat er te veel vet in haar heupen en kont was gespoten. Hierdoor liep ze naar eigen zeggen rond met een enorme bil en was ze erg teleurgesteld in het resultaat. Daarbij gaf Lena in een eerder interview bij Jinek aan dat haar gehele lichaamsbouw veranderd en had ze evenwichtsproblemen. "Ik was totaal niet meer lenig en mijn moeder moest me soms zelfs helpen om te trap op te komen", liet ze weten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie