Entertainment

Lena uit 'Echte Meisjes in de Jungle' heeft spijt van Brazilian Butt Lift

foto: RTL
  1. Newschevron right
  2. Lena uit 'Echte Meisjes in de Jungle' heeft spijt van Brazilian Butt Lift

Lena Semenova, die recent meedeed aan Echte Meisjes in de Jungle, heeft spijt van haar Brazilian Butt Lift. Dat vertelt ze aan tafel bij Jinek: "Als ik dit had geweten, had ik het ook nooit gedaan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'verminkt'

"De laatste behandeling die ik heb laten doen was door een arts die mijn lichaam nogal heeft verminkt", vertelt Lena, die niet blij is met het eindresultaat. "Je kan hele grote wensen hebben, maar de opdracht was eigenlijk: haal het vet weg. En ik heb nog steeds vet in m'n lichaam." Daarnaast staat Lena in het algemeen niet meer achter de keuze. "Ik sta ook niet meer achter de grote billen."

'Hele bouw veranderd'

Als presentatrice Eva Jinek aan Lena vraagt of ze ongelukkig is, zegt de realityster: "Niet per se doodongelukkig, maar ik vind het wel zonde dat ik er überhaupt aan ben begonnen. Als ik dit had geweten had ik het ook nooit gedaan. Mijn lichaam is niet meer zoals het voorheen was. Het is niet meer lenig en mijn bouw is ook heel erg veranderd."

Lena, die eerder ook meedeed aan Ex on the Beach, had voorafgaand aan de ingreep geen verhalen gehoord over het risico dat haar hele bouw kon veranderen. "Ik had geen verhalen gehoord van meiden die een behandeling hadden gedaan die breder of groter zijn geworden. Ik was vrij petite, dus ik had nooit verwacht dat mijn lichaam zo zou worden, zoals ik nu ben."

Ster advertentie
Ster advertentie