Video

Lena in It's Complicated over cosmetische ingrepen: "Arts heeft me echt verminkt"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Lena in It's Complicated over cosmetische ingrepen: "Arts heeft me echt verminkt"

Jayh en Mahi hebben het in It's Complicated iedere week over eeuwenoude dilemma's en moderne problemen. In de aflevering van deze week praten ze met Lena over de risico's van een BBL en andere cosmetsiche ingrepen. "Toen was ik superkoppig en ik wilde het heel graag, dus dacht ik: het maakt me niet uit en ik doe het gewoon", aldus Lena.

Risico's

De afgelopen jaren hoor je het steeds vaker in het nieuws: mensen die komen te overlijden door toedoen van een cosmetische ingreep. Lena onderging zelf een aantal cosmetische ingrepen en wist in eerste instantie niet veel af van de gevaren van zo'n ingreep. "Ik wist wel dat er risico's aan zaten, maar ik wist niet dat je er echt aan dood kon gaan." Toch geeft Lena toe dat deze informatie haar er toentertijd niet van had weerhouden om de ingreep te doen. "Toen was ik superkoppig en ik wilde het heel graag, dus dacht ik: het maakt me niet uit en ik doe het gewoon."

Spijt

Lena onderging tweemaal een Brazilian Butt Lift-ingreep en zegt vooral van de tweede keer heel veel spijt te hebben. "Die arts heeft me echt verminkt. Hij heeft teveel vet in mijn heupen en mijn kont gespoten, waardoor ik nu echt met een enorme bil loop en de plekken waar hij vet heeft weggehaald, is gewoon niet mooi strak gemaakt." Lena is zich ervan bewust dat het ook slechter had kunnen aflopen met haar gezondheid, maar is toch teleurgesteld over het resultaat. "Het had slechter kunnen gaan, maar ik heb er ook voor betaald en je verwacht dan wel een bepaald beeld terug te zien."

Check hieronder de volledige aflevering:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie