Entertainment

Yolanthe voedt geruchten na nieuwe intieme foto’s met Frenna

foto: Yolanthe Cabeau via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Yolanthe voedt geruchten na nieuwe intieme foto’s met Frenna

Frenna zorgde vorige week al voor veel commotie door een foto te plaatsen in zijn verhaal met niemand minder dan een schaars geklede Yolanthe Cabeau. Vandaag deelde Yolanthe beelden op haar Instagram Story, waarop de twee opnieuw samen te zien zijn.

Yolanthe en Frenna opnieuw samen gespot

Yolanthe Cabeau en Frenna weten het internet opnieuw te breken. Vandaag plaatste de actrice namelijk twee foto's in haar verhaal, waarop ze samen met Frenna te zien is. Er staat geen tekst bij de foto's, maar Frenna heeft wel een tag gekregen. Hoewel het niet duidelijk is wat de betekenis van de foto's zijn, kunnen we wel stellen dat het niet gaat om een paar spontane kiekjes maar een echte fotoshoot.

Vorige week deelde Frenna zelf al een foto op Instagram, waarop Yolanthe in haar lingerie te zien was. De Instagrampost van Frenna, waar geen caption bij stond, had binnen een half uur al meer dan achtduizend likes behaald. De comment-sectie bewees dat veel fans verwachten dat er binnenkort een mogelijke videoclip of in ieder geval een covershoot voor een aankomende single uitkomt. Daarnaast konden de geruchten over een mogelijke intieme relatie tussen de twee niet uitblijven, wat voor veel grappige reacties zorgde. "Ik ben trots op je", schreef iemand onder de post. Een ander was het daarmee eens en zegt: "Je hebt het uitgespeeld." Daarnaast waren er ook veel reacties van mensen uit de scene. Zo reageerde Kees de Koning sarcastisch met een verdrietige emoji en maakte Qlas een punchline over Wesley Sneijder, de ex van Yolanthe: "Dus ik snij der als ..."

foto: Yolanthe Cabeau via Instagram

foto: Yolanthe Cabeau via Instagram

FunX Music Awards 2024

Op donderdag 30 mei is het tijd voor elfde editie van de FunX Music Awards. De genomineerde FunX-artiesten strijden tijdens de awardshow in AFAS Live in Amsterdam om de belangrijkste muziekprijzen. Dit jaar kun je uitkijken naar onvergetelijke optredens van Reanny, CHO, Jonna Fraser, Siggy & D1ns, Broederliefde en DYSTINCT.

Helaas zijn alle kaarten al uitverkocht, maar je kunt nog altijd tickets winnen. Vul je gegevens hier in en wie weet ga jij op 30 mei los tijdens de FunX Music Awards. Vergeet ook niet om op je favoriete artiesten te stemmen via de onderstaande knop.

Stem nu

Ster advertentie
Ster advertentie