Naar homepage
Films, Series & TV

Man niet blij dat vrouw betaalt bij 'First Dates': "Mijn vrienden gaan me kapot maken hiermee"

foto: Facebook: First Dates NL
  1. Newschevron right
  2. Man niet blij dat vrouw betaalt bij 'First Dates': "Mijn vrienden gaan me kapot maken hiermee"

Het blijft altijd weer een spannend moment bij First Dates: wie gaat er betalen als het kistje op tafel komt? Meestal besluit het koppel te splitten of betaalt de man. Bij de date van Latisha en Nashwan, die gisteren te zien was in het programma, verliep het net wat anders. Latisha greep meteen naar de rekening om hem te betalen.

Betalen

"Nee, alsjeblieft niet! Laat mij betalen", was de eerste reactie van Nashwan toen hij zag dat zijn date het kistje met de rekening pakte. "Nee, ik betaal wel zeg ik toch? Rustig aan joh", reageerde Latisha lachend. Na een korte discussie was het toch echt Latisha die afrekende. "Ik wil gewoon laten zien dat ik het leuk vond."

Nashwan kon de actie wel waarderen: "Ergens hou ik daar ook wel van, dat je wil betalen. Dat je er zo erg voor gaat ook. En ik zag aan haar dat ze het als vervelend zou opvatten als ik op een gegeven moment wel betaald had." Toch was hij wel bang voor de reacties van anderen. "Mijn vrienden gaan me echt kapot maken hiermee. Dat gaat echt niet leuk worden."

Tweede date

Na de date had Nashwan nog wat kleine twijfels, maar hij zag een tweede afspraakje met Latisha wel zitten. "Ik moet eerlijk zeggen, qua uiterlijk: ik vind je echt heel mooi, maar lichamelijk twijfel ik nog een beetje. Maar ik wil het een kans geven." Latisha dacht er, ondanks dat ze de rekening betaalde omdat ze het zo leuk vond, toch anders over. "Heel leuk, alleen moet ik je dan teleurstellen, omdat ik niet echt de spanning voel die ik nodig had. Maar verder vond ik het een superleuke date."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie