Naar homepage
Films, Series & TV

Waargebeurde film 'No Man of God' laat zien hoe FBI-agent Bill Hagmaier Ted Bundy liet bekennen

foto: No man of godfoto: No man of god
  1. Newschevron right
  2. Waargebeurde film 'No Man of God' laat zien hoe FBI-agent Bill Hagmaier Ted Bundy liet bekennen

De liefhebbers van true crime kunnen weer een nieuwe film aan hun lijstje toevoegen. No Man of God vertelt het verhaal van FBI-agent Bill Hagmaier (Elijah Wood) aan wie de seriemoordenaar Ted Bundy (Luke Kirby) uiteindelijk zijn misdaden bekende.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Seriemoordenaar

Ted Bundy heeft tussen 1974 en 1978 in zeven verschillende staten in Amerika tientallen vrouwen vermoord. De seriemoordenaar stond bekend om zijn gladde praatjes en misbruikte de zwaktes van mensen voor zijn eigen profijt en vermaak.

Bill Hagmaier

Er zijn meerdere documentaires en films over Ted Bundy gemaakt, maar dit keer wordt er ingezoomd op FBI-agent Bill Hagmaier aan wie de seriemoordenaar zijn daden bekende. Van 1984 tot 1989 voert de ter dood veroordeelde Bundy vele gesprekken met de agent met wie hij een bijzondere relatie onderhoudt.

Cast

No Man of God is geregisseerd door Amber Sealey. Naast Elijah Wood (The Lord of the Rings) en Luke Kirby (Glass) zullen ook Aleksa Palladino (Broadwalk Empire) en Robert Patrick (The Terminator) een grote rol krijgen in de film. No Man of God draait vanaf 27 augustus in de Verenigde Staten. Het is nog niet bekend wanneer de film in Nederlandse bioscoop te zien is.

Ster advertentie
Ster advertentie