Films, Series & TV

'Stranger Things'-makers willen in seizoen 5 geen nieuwe personages toevoegen

foto: Netflixfoto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. 'Stranger Things'-makers willen in seizoen 5 geen nieuwe personages toevoegen

De makers van Stranger Things willen dat het vijfde en laatste seizoen draait om de originele castleden. Daarom gaan Matt en Ross Duffer, de bedenkers van de hitserie die tevens broers zijn, geen nieuwe personages toevoegen aan de reeks. Dat vertellen ze aan de filmwebsite IndieWire.

Nieuwe personages

Eddie, Vickie, Patrick, Chrissy: in het vierde seizoen van Stranger Things maakten kijkers kennis met een hoop nieuwe castleden. In het vijfde seizoen gaan de makers dat anders aanpakken. "Die verleiding willen we weerstaan", zegt Ross tegen de site. "Dat willen we doen zodat we ons kunnen focussen op de oorspronkelijke personages."

Geweldige cast

Een nieuw personage moet volgens Matt "een toegevoegde waarde hebben". "We hebben een geweldige cast en acteurs en wanneer we een nieuw personage toevoegen, neemt dat tijd weg bij de andere acteurs. Daarom zijn we heel erg voorzichtig met wie we introduceren."

Seizoen 5

De laatste twee aflevering van het vierde seizoen verschenen vorige maand op Netflix. Het is niet bekend wanneer het vijfde seizoen op de streamingdienst verschijnt.

Ster advertentie
Ster advertentie