Films, Series & TV

Jake Paul kondigt Netflix-documentaire aan

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Jake Paul kondigt Netflix-documentaire aan

De Amerikaanse bokser en influencer Jake Paul heeft een eigen documentaire aangekondigd. De docu, waarin ook zijn relatie met de Nederlandse schaatster Jutta Leerdam aan bod komt, verschijnt op 1 augustus op Netflix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Untold

"Mijn leven is te zien sinds ik 16 was, maar mijn verhaal is nooit verteld", schrijft Paul onder de aankondiging. De documentaire wordt onderdeel van een vaste Netflix-reeks, genaamd Untold, die Netflix sinds 2021 produceert en uitbrengt op het platform. Eerder werd bijvoorbeeld Untold: Malice at the Palace al gemaakt over een grote knokpartij in de NBA uit 2004.

De documentaire zal terugblikken op de opkomst van Paul als bokser en fenomeen op social media. Daarnaast is de verwachting dat ook zijn nieuwe relatie met Jutta Leerdam in de documentaire te zien zal zijn.

gevecht met Nate Diaz

De nieuwe documentaire verschijnt enkele dagen voor het volgende gevecht van Paul tegen oud UFC-vechter Nate Diaz. Op 5 augustus krijgt Paul tegen Diaz de kans om zich te revancheren van zijn eerste verliespartij tegen Tommy Fury op 26 februari.

Ster advertentie
Ster advertentie